6 MÅNEDER MED VERDENS BEDSTE SUPER KARLA

UGENS MADPLAN #5

MANDAG: Vi havde en hel kylling til at ligge i fryseren og i stedet for at lave gammeldags kyllingsteg (som vi plejer at lave når vi har en hel kylling), googlede jeg lidt og fandt denne opskrift. Det var sindsyg lækkert, jeg glemte dog persillen, selvom den lå klar i køleskabet. Lidt øv, men må huske den til næste gang, for det er ikke sidste gang vi skal have det. Retten bestod af kylling i ovnen med kartofler, hvidløg, skalotteløg og citron. Birk og jeg elsker perleløg, så jeg forsøgte at lave karameliserede perleløg på panden og det smagte vildt godt til retten.

TIRSDAG & ONSDAG: Hokkaidosuppe er nok min favoritsuppe, så jeg er lykkelig over at man endelig kan få hokkaidogræskar igen. Jeg lavede en ordenlig portion så vi havde nok til både tirsdag og onsdag – hvilket betød hele to vegetardage. Havde ikke fået købt den rigtige procent i creme fraiche, derfor der er hvide pletter i suppen hvis I undrer jer 😉 Til suppen fik vi æbler og naan brød. I kan finde min opskrift HER.

TORSDAG: De havde blåmuslinger på tilbud i Rema, så jeg tænkte at jeg ville forsøge at lave Moules frites og det blev rigtig vellykket. Birk synes i hvert fald at det smagte godt. Jeg tror dog ikke rigtig jeg kan tåle muslinger længere, de sidste 3-4 gange hvor vi har fået muslinger er jeg blevet syg som den eneste. Så natten til fredag var jeg så dårlig og kastede op. Måske jeg skal holde mig fra blåmuslingerne et stykke tid?

FREDAG: Ovenpå en træls nat (både pga. opkast, men også en Karla der var ret umulig), var vi begge trætte og orkede ikke at lave mad. Vi havde besøg af Birks søster og nevø til eftermiddagskaffe, så klokken var også lige pludeselig blevet mange, så vi tog den nemme løsning og bestilte mad udefra. Jeg fik en kyllingburger og fritter – måske ikke lige den bedste mad ovenpå en gang sygdom, hæhæ.

LØRDAG: Frisk pasta i hvidvins/flødesovs med champignoner, svinemørbrad, bacon og persille. En rigtig lækker lørdagsret.

SØNDAG: Vi spiste hjemme hos Birks mor og papfar og de serverede en lækker omgang oksespidsbryst med kartoffelmos, sovs og hjemmelavet ribsgelé. Til dessert lavede de hjemmelavede pandekager med is – vi skulle jo fejre Karla 6 måneders fødselsdag.

Læs også: Ugens madplan #3
Læs også: Ugens madplan #4

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 MÅNEDER MED VERDENS BEDSTE SUPER KARLA