ON WEDNESDAYS WE WEAR PINK

MIN ØNSKELISTE

LINKS: 1. Mumi krus (troldmanden) // 2. Fuldmåne the // 3. Harlekin Ørering // 4. Ørering // 5. Hjemmesko // 6. Bog // 7. Mumi krus (ferie) 

Der er ikke lang tid til min fødselsdag og jeg har derfor lavet mig en lille ønskeliste. Jeg samler på Mumi krus, mener jeg har omkring 16 styk, men jeg kan altid bruge flere. Jeg ønsker mig troldmandskruset og feriekruset – jeg synes de er så søde. Derudover ønsker jeg mig øreringe fra Stine A – det er ikke par, men synes det ser ret fint ud når man mikser. Den nye bog af Hella Joof er også på ønskelisten samt et par nye filt hjemmesko fra Glerups. Mine nuværende hjemmesko kunne nemlig godt trænge til en udskiftning. En sidste ting på året ønskeliste er te. Jeg bryder mig faktisk overhovedet ikke om te haha, men denne fuldmåne te smager virkelig godt og så den er jo helt ideel her til efteråret.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ON WEDNESDAYS WE WEAR PINK