EN NY RØD STRIK

EBAY TIP #46 / BÆLTE

Mandag har det sidste stykke tid betydet “ugens madplan” på bloggen, men ikke i dag. Sidste uge fik jeg nemlig slet ikke dokumenteret hvad vi fik at spise, hvilket blandt andet skyldes at vi spiste ude hos venner og familie 3 ud af ugens 7 dage. Jeg satser på at madplanen er tilbage igen på næste mandag.
I dag skal Karla og jeg til babysvømning og efterfølgende efterfødselstræning. I morgen har vi ingen planer, onsdag skal vi til babyrytmik/sang for første gang og torsdag skal der hygges med mødregruppen. Så der er lidt at se til i løbet af ugen og det passer mig (og Karla) helt fint, at vi ikke bare skal sidde herhjemme hele tiden. Har I nogle spændende planer i denne uge?

Men, nu til det som dét her indlæg egentlig skulle handle om; nemlig et ebay tip. Jeg har nemlig fået det her fine bælte hjem fra ebay og det er bare så pænt synes jeg – og det samme er prisen. Bæltet kostede kun omkring 25 kroner, så det kan vidst ikke gå helt galt. I kan finde bæltet lige HER.

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN NY RØD STRIK