FORELSKET I EFTERÅR

EN KORT (GRØN) JAKKE

Jeg viste lidt korte jakker frem her på bloggen den anden dag, blandt andet denne jakke (dog bare i lyserød). Jeg har nu fået den hjem i grøn og jeg er så vild med den. Grøn er min yndlingsfarve og perfekt til efterårsdage. Jakken er dejlig varm og tilmed billig. I kan finde den HER (den fås i flere farver).

Nu vil Karla og jeg bevæge os i regnen, det er nemlig tid til dagens første lur. Jeg er begyndt på en lydbog der hedder Birkedal omkring en dansk torturbøddel under anden verdenskrig, så med den i ørene og en sovende Karla skal det nok blive en god gåtur på trods af regn. Ellers står resten af dagen på lidt tøjvask, lege med Karla og hvad man nu ellers laver sammen med en baby. I aften tager vi i svømmehallen og bader med Karla – det glæder jeg mig til. Hvad skal I lave idag?

6 kommentarer

 • Den ser dejlig varm ud 🙂
  Jeg har været på job i dag, hvor der har været møde fra kl. 9-18..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som nogle skønne planer! Selv skal jeg til eksamen og se Ruben Søltoft, hvilket jeg glæder mig meget til 🙂
  Jakken klæder dig forresten vildt godt!
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Held og lykke med eksamen! Og er ret misundelig over du skal se Ruben Søltoft 🙂

   Tusind tak!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor er den fin i den farve!
  Jeg har en kort dag på skolepraktik, så jeg skal hygge og nyde når jeg kommer hjem 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORELSKET I EFTERÅR