10 TING JEG IKKE FORSTÅR #24

UGENS MADPLAN #4

MANDAG: Grøntsagslasagne. Mandag varvegetardag herhjemme og den stod endnu engang på grøntsagslasagne. Det var super lækkert (fik ikke taget billeder af maden, så billederne er fra sidst vi fik det). Vi havde besøg af Birks mor og papfar som spiste med.

TIRSDAG: Hakkebøf med bløde løg, kartofler og brun sovs. Rigtig dansk mad, men bestemt ikke noget jeg er tosset med. Det blev udelukkende lavet for Birks skyld. Jeg bryder mig ikke om hakkebøf, men med sovs og bløde løg glider det lidt nemmere ned, hæhæ.

ONSDAG: Bones. Min far havde fødselsdag, så vi var alle sammen på Bones og fejre ham. Jeg fik en oksemørbrad steak med pomfritter og whiskysovs – og softice til dessert naturligvis 😉

TORSDAG: Rugbrødsmadder med æg og lidt grøntsager. Birk kom sent hjem da der var temadag på hans arbejde, derfor skulle jeg spise selv og jeg gad ikke lave et varmt måltid til mig selv. Derfor blev det den nemme løsning med et par æggemader og lidt grønt til.

FREDAG OG LØRDAG: Kartoffel-porre suppe med bacon og brød. Jeg elsker suppe og særlig her om efteråret. Vejret stod på skybrud og blæst, så det var helt perfekt suppevejr. Jeg havde lavet en ordentlig portion, så der var mad nok til både fredag og lørdag. I kan finde min opskrift på suppen HER.

SØNDAG: Rodfrugter i ovnen, oksefilet, sovs og broccolisalat. Vi fik besøg af Karlas onkel, tante og lille fætter, så vi havde lavet lidt lækkert aftensmad.

Læs også: Ugens madplan #1
Læs også: Ugens madplan #2
Læs også: Ugens madplan #3

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG IKKE FORSTÅR #24