SAMME MÅNED SIDSTE ÅR - SEPTEMBER 2017

10 TING JEG IKKE FORSTÅR #24

1. Folk der skriver nedladende og ligegyldige kommentarer til blogindlæg – og ydermere gemmer sig bag en anonym bruger….. Så har man vidst for lidt at gå op i.

2. Tyrefægtning. Synes det er dybt grotesk at det stadig er lovligt nogle steder. Forstår slet ikke at man har lyst til at tage ind og se det. Jeg fryder mig når tyren vinder og tyrefægteren får et horn i røven. Karma is a bitch.

3. Folk der deler ens billeder uden at spørge om lov. Det mindste man kan gøre er da at kreditere hvis man ikke kan finde ud af at spørge om lov.

4. Hvorfor vores vaskemaskine ikke er til at stole på. Den viser ofte at der er 1 minut tilbage, men der er faktisk minimum 5 minutter til den er færdig #firstworldproblem.

5. At jeg har snart blogget i 7 år. Jeg begyndte i oktober 2011 – har dog slettet alt indhold fra det første år ca. Det var ganske tåkrummende indlæg jeg fik lavet dengang, haha.

6. At nogen gider betaler penge for at “promovere” sig selv, så de dukker op som sponsorerede profiler på sociale medier.

7. At jeg snart har fødselsdag. Jeg er som et lille barn hvad angår fødselsdag – jeg elsker det og tæller ned til det længe. D. 30. oktober bliver jeg 28 og jeg er så småt i gang med at lave en lille ønskeliste.

8. Folk der vender toiletrullen forkert. Den skal altså vende udad! Der er blandt andet fire gode grunde til hvorfor her.

9. Hvorfor Karla ikke vil bruge sut længere. Hun tog imod sutten med det samme vi prøvede da hun var tre uger gammel og brugte den også okay meget. Nu nægter hun simpelthen den skide sut og jeg synes det er så frustrerende. Vi har prøvet med en anden type sut og den fungerede i 5 minutter og ikke ret meget længere end det. Vi skal ud og købe nogle helt andre og se om de kan godkendes af den lille dame.

10. At det allerede snart er et halvt år siden Karla kom til verden. Det var en hurtig, men hård fødsel – den kan I i øvrigt læse mere om HER.

Læs også: 10 ting jeg ikke forstår #22
Læs også: 10 ting jeg ikke forstår #23

6 kommentarer

 • Jeg er så enig med dig i 1,2,3,4 og 6. Særligt nr 3 er jeg stadig rimelig bitter over på dine vegne <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så enig med dig! Jeg håber I finder en passende sut til super pigen <3
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Øv, hvor er det ærgerligt, Karla ikke vil tage sut mere. Vi skiftede til BIBS (SundeSutter.dk) engang i foråret, og det tog lidt tilvænning. Til sidst blev det bare sådan, at der ikke var andre muligheder for A, så han måtte tage den eller lade være. Når han skal sove, får han en sut fra Netto. Vi fandt ud af, han sov bedre med den. Så underligt. Jeg ville gerne have ventet med at give ham sut, men han fik den fra start af, da vi lå på neonatal afd.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Vi har prøvet Bibs og hun er ikke fan. Men, vi prøver og prøver fortsat 😃

   What ever works 😃

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SAMME MÅNED SIDSTE ÅR - SEPTEMBER 2017