UGENS MADPLAN #3

SAMME MÅNED SIDSTE ÅR – SEPTEMBER 2017

Jeg blev lige inspireret af søde Nikki til at lave dette indlæg. Jeg synes nemlig også at det er lidt skægt og hyggeligt at se ét år tilbage hver måned. Mon ikke det bliver en fast månedlig ting her på bloggen?

SEPTEMBER 2017 BØD (BLANDT ANDET) PÅ:

Kønsscanning. Dem der kender mig ved at jeg er et yderst nysgerrig menneske og selvfølgelig kunne vi (læs: jeg) ikke vente med at kende kønnet til misdannelsesscanning i uge 20. Derfor købte vi en kønsscanning på en privatklinik. Vi gjorde en hyggelig aften ud af det, med nogle af de kommende bedsteforældre og moster. Det var virkelig en god oplevelse og jeg bliver helt rørt når jeg tænker tilbage. I kan læse meget mere om oplevelsen HER.

Min fars fødselsdag. Han blev 60 år og vi var på Bones og spise (det skal vi i øvrigt også i aften, for han har nemlig fødselsdag idag, hurraaaa). Ugen efter havde min søster og jeg arrangeret surprise fødselsdagsfest for ham, hvor vi havde inviteret hans mor og alle hans søskende + påhæng. Han blev så glad og overrasket og det var virkelig en god aften.

En solskinshistorie. Jeg delte min graviditetshistorie her på bloggen. Den kan I læse lige HER.

En lille “flytning”. Birk rejste til Vietnam i 16 dag i slutningen af september og jeg “flyttede” derfor ud ud til min mor og papfar, da jeg synes 16 dage var rimelig lang tid at være alene hjemme. Min søster, svoger og mine tre niecer boede også ude hos min mor og papfar på det tidspunkt. De gik nemlig og ventede på at de kunne flytte ind i deres helt nybyggede hus. Det var nogle hyggelige dag med masser af liv og glade dage.

En masse gåture. En god kur mod kvalme (pga. graviditet) var frisk luft og gåture for mit vedkommende. Jeg fik gået en masse i Skive og ude hos min mor og papfar med Ludwig (hunden). Har lige set tilbage i min Endomondo app og kan se at september 2017 bød på 164 km.

Krea-hygge. Jeg gik godt i gang med at lave min egen udgave af “barnets første bog” og fik skrevet en masse. Her et år efter er jeg oppe på 55 sider og skal snart have printet det ud. Er det noget I kunne tænke jer at se lidt af her på bloggen? Derudover begyndte jeg at strikke mine egne karklude. Vi bruger slet ikke de der “plastik-fyldte” klude længere #pudserglorien.

Det var min september måned sidste år – det er spændende at se hvad måneden bringer i dette år.

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS MADPLAN #3