ELSKER, ELSKER IKKE #3

I SEPTEMBER SKAL JEG…

…til babysvømning + efterfødselstræning. Det er så godt både til Karla og til mig. Jeg har stadig ondt i alle muskler idag her 3 dage efter sidste træning, haha. Håber sgu ikke det bliver sådan efter hver gang. I september skal vi afsted til det 4 gange.

…nyde smukt efterårsvejr. Jeg håber at træerne skifter farve her i september, men det kan godt være det er en lidt for optimistisk tanke, men man har da lov at håbe.

…være sammen med mødregruppen. Vi mødes hver anden torsdag og det plejer at være super hyggeligt. I september bliver det til 2 gange vi skal mødes.

…til frisør. Det var vidst også en af planerne for juli måned, men jeg kom aldrig afsted. Kunne simpelthen ikke overskue at skulle forlade Karla i flere timer, selvom jeg ved hun ville være i trygge hænder hos sin far. Og så er det der med at malke ud ikke lige mig har jeg fundet ud af. Nu er det lidt nemmere når hun får lidt grød og så må jeg lige time det med at min frisørtid kommer til at være når hun sover lur. Mit hår trænger SÅ meget til den helt store tur.

…have besøg af Birks yngste lillebror og hans kæreste. Vi har inviteret dem hjem til os på lørdag hvor vi skal spise sammen. Det er første gang vi skal møde hans kæreste, så det bliver lidt spændende.

…fejre min fars fødselsdag. Min far har fødselsdag i starten af måneden og mon ikke det skal fejres på den ene eller anden måde.

…starte til babyrytmik/sang. I midten af måneden starter Karla og jeg til babyrytmik sammen med de andre fra mødregruppen. Det glæder jeg mig til og tror Karla vil elske det. Hun er i hvert fald helt vild med musik og dans.

…gå en masse ture med barnevognen. Jeg har nået mit mål for august med de 200 km. Jeg er nu oppe på 240 km og der er lige en sidste dag i morgen til en gåtur her i august. Målet for september bliver også 200 km.

…tage toget med Karla. Jeg tror endelig jeg har samlet mig mod til at prøve at tage toget med Karla og barnevognen alene. Det betyder at vi kan tage ind og besøge min veninde i Viborg og min veninde i Bjerringbro.

…printe Karlas babybog. Jeg har lavet min egen udgave af “barnets første bog” til Karla og jeg har allerede skrevet 54 sider haha. Meget af det er også sider med billeder og så har jeg en masse siders dagbog fra da vi var i fertilitetsbehandling. Det håber jeg hun vil finde interessant at læse når hun bliver ældre.

Har I nogle spændende planer for september måned?

8 kommentarer

 • Årh det lyder som den skønneste september 😀 Det er så skønt at se, at du virkelig bare får nydt din barsel til fulde. Kæft du er awesome, Stine 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som nogle skønne planer! Noget af det jeg også glæder mig ekstra meget til, når vi engang skal have en lille baby, er babysvømning og mange af de andre ting, man kan gå til. Det ser simpelthen bare så hyggeligt ud <3
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Det er virkelig også bare så hyggeligt! 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som en skøn september, i går i møde 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah Rundblad

  Åh, det lyder spændende med babyrytmik. Sådan noget er der ikke i nærheden af os og det er sgu lidt surt. Man orker jo heller ikke, at gøre det til en dagsrejse, hver gang man skal noget 🙁

  Men det lyder jo til, at I får en spændende måned. Og så bliver det spændende med togtur 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja glæder mig også helt vild til det 🙂 Nej, øv det var da ærgerligt! Vi skal heldigvis kun gå 5 minutter for at komme afsted.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELSKER, ELSKER IKKE #3