UGENS MADPLAN #2

FRAKLIP #31

God eftermiddag. Har I haft en dejlig dag? Vi har sovet skønt i nat. Fra 21.00-06.00 UDEN opvågninger. Det var tiltrængt efter nogle hårde nætter med en lille dame der har været helt i hopla og troet vi skulle feste og pjatte om natten. Jeg håber hun sover godt igen i nat, vi er jo slet ikke vant til det der med at skulle op om natten 😉 

Læs også: Fraklip #30

Nå, men her er der lidt af sommerens fraklip – mon vi får mere sommer i år? For min skyld behøver vi ikke, jeg er ikke fan af for meget varme og ser så meget frem til efteråret. Efterår er min yndlings årstid – både fordi det er den smukkeste årstid og fordi jeg har fødselsdag midt i det hele.
Jeg synes så småt man kan fornemme efteråret i luften, kom i hvert fald helt i efterårs stemning på dagens gåtur med Karla i dag. Det var dog en noget øm krop der fik slæbt sig selv afsted. Jeg var til efterfødselstræning for første gang igår og det kan i den grad mærkes i dag. Hold nu op det var hårdt at træne igen, men tænker når det kan mærkes i dag må det have gjort noget godt 😉 Vi var også afsted til babysvøming igår – Karla er bare helt vild med det. Hun prøvede at dykke for første gang og hun tog det bare helt cool.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

UGENS MADPLAN #2