TING DU (MÅSKE) IKKE VIDSTE OM MIG #30

UGENS MADPLAN #2

MANDAG: Endnu en vegetardag herhjemme og vi fik kartoffelpizza med bøfmozarella og rosmarin. Det var første gang jeg smagte kartoffelpizza – og sjovt nok også første gang jeg prøvede at lave det, men bestemt ikke sidste. Tænk at noget så simpelt kan smage så godt. Bunden havde jeg købt (længe leve dovenskab) og så blev bunden ellers bare dækket med en masse tynde kartoffelskiver, som så blev penslet med olivenolie og drysset med flagesalt, rosmarin og bøfmozarella revet i små stykker. I ovnen i 10-12 minutter ved 250 grader og så var der ellers serveret #nemt

TIRSDAG: Kyllingfileter med broccolisalat. Vi elsker broccolisalat herhjemme og det var virkelig lang tid siden vi sidst havde fået det, så et lækkert genmøde med den salat. Dertil fik vi hver en kyllingfilet lavet i ovnen. I kan i øvrigt finde min opskrift på broccolisalat HER.

ONSDAG: Det er sjældent vi får suppe herhjemme, en hvis herre mener nemlig ikke det er rigtig mad, suk. Men, jeg var altså lidt ligeglad, da jeg længe havde cravet over Ramen – dog helt uden at have smagt det tidligere – men blot set en masse billeder af det på Instagram. Kender I det? Nå, men jeg fandt en nem opskrift på den japanske nuddelsuppe på nettet og gik i gang i køkkenet. Det smagte virkelig godt – og det synes ham der hader suppe faktisk også. En suppe jeg helt sikkert skal forsøge mig med en anden gang igen.

TORSDAG: Tortillas med oksekød, salat og guaccamole. Jeg orkede ikke at lave det store salat udvalg, så det blev bare til tomat, agurk og guaccamole. En nem og lækker ret, som var længe siden vi sidst have fået.

FREDAG: En rigtig træls dag, med et umuligt barn og en mand der kom sent hjem kombineret med en sur og træt mor der skulle have lidt luft fra det hele med og derfor gik en lang tur og først var hjemme igen 19.30. Ingen orkede at lave noget mad, så vi tog den nemme løsning og hentede McDonalds…. Så dumt.

LØRDAG: Vi var blevet invitereret hjem til min søster og svoger sammen med min far og Bedste. Den stod på flæskesteg med det hele. Brune kartofler er seriøst det bedste – og nu kan julen bare komme an. Jeg er i hvert fald helt klar!

SØNDAG: Vi var hjemme hos min mor og papfar og spise og der blev serveret mørbradfad. Brunt mad er bare ikke pænt, men det smagte dælme godt.

Læs også: Ugens madplan #1

9 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TING DU (MÅSKE) IKKE VIDSTE OM MIG #30