ENDNU EN FIN HÅRKLEMME

UGENS MADPLAN #1

Som et nyt tiltag her på bloggen vil jeg til at dele lidt ud af vores madplaner – nu må vi se hvor god jeg er til at huske det, hæhæ. Jeg elsker at følge med i andres madplaner – jeg synes nemlig nemt man kan ende med at spise de samme retter hele tiden, så det er skønt med lidt inspiration. Vores madplan for sidste uge så således ud;

MANDAG: Tacos med oksekød og grønsager. Det var så længe siden at vi sidst havde fået tacos, så det var et glædeligt gensyn med den ret. Vores tilbehør til skallerne bestod af hakket oksekød med taco spice mix, salsa, hjemmelavet guaccamole, agurk, iceberg salat, tomat, gulerod og rødløg.

TIRSDAG: Pitabrød med skinke og blandet salat. Jeg synes det er nemmest at blande alt salaten sammen inden det skal i pitabrødene. Vores salat bestod af icebergsalat, agurk, tomat, rødløg og edamamebønner. En nem ret som smager godt.

ONSDAG: Hakkebøf af kylling, blandet salat og feta. Vi laver ofte kyllingfrikadeller, men sjældent kyllingbøf, så det var på tide at få det igen. Salaten var rester fra dagen før, så en meget nem aftensmad.

TORSDAG: Vietnameisske forårsruller med kæmperejer. Vi får ofte de her rispapirruller herhjemme – det er en favorit hos os begge og vi plejer at lave dem med enten rejer, kylling eller steak – og så grønsager. Det er simpelhen så nemt, lækkert og sundt. Denne dag fik vi rullerne med kæmperejer marineret i soya og sesamfrø og grønsagerne bestod denne gang af agurk, rød peber, gulerødder, forårsløg og mango. Vi dypper i soya + wasabi og chilimayo.

FREDAG: Endelig fik jeg trumfet et vegetardag igennem – ikke bare aftensmaden, men en hel dag uden kød til os begge. Jeg synes det er nemt – kunne sagtens have flere kødfrie dage, men nu starter vi med 1 dag om ugen. Jeg bor nemlig sammen med en kødelsker. Men, aftensmaden i fredags bestod af smørstegt spidskål, majskolber, kartofler og stegte løg + spinat.

LØRDAG: Housewarming hos min søster og svoger. De havde lavet amerikansk tema, så maden lød på burgers, hotdogs mm. Det var så lækkert – og jeg fik cola for første gang i 14 dage, så det smagte bare endnu bedre end det plejer, hæhæ.

SØNDAG: Meningen var at vi skulle hjem til Birks lillebror og hans kæreste og spise, men vi blev nedlagt af sygdom. Mit begyndte allerede fredag, lørdag blev det værre, igår var det helt slemt og kun med lidt bedring idag. Birk vågnede op igår og var også blevet smittet og Karla var også ramt af snot. Øv. Vi orkede ingenting og bestilte derfor pizza. Jeg fik en vegatarpizza – med ananas og dressing. Min favorit – desværre havde de bare været lidt for gavmilde med dressingen, så den var lidt for snasket.

4 kommentarer

 • Leah Rundblad

  Åh, jeg elsker at se andres madplaner. Så får jeg inspiration til, hvad jeg skal bede Jonas om at lave 😉 Det ser lækkert ud det hele! Jeg er også fan af kødfrie dage, men jeg er også gift med en kødelsker..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Haha elsker din kommentar 😀

   Det er ikke så nemt så, men med lidt tvang har jeg vidst gennemført at det bliver en fast ting hver uge. Vi havde endnu en kødfri dag igår 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hyggelig og inspirerende med madplaner 🙂
  Nu får jeg helt lyst til vietnamesiske forårsruller 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Dejligt du kan lide det 🙂
   Det er også bare lækkert 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ENDNU EN FIN HÅRKLEMME