SOMMERFERIE I SOMMERHUS 2018

STRIBER OG SPEJLBRILLER

Outfit billeder fra en af dagene i sommerhus. Dagen blev brugt i Tversted, hvor vi gik en tur rundt om søerne. Trøjen er en sag fra sidste sommer og solbrillerne er fra ebay – dem har jeg tidligere skrevet om HER.

Dagen idag bliver brugt i sengen. Jeg vågnede op og var vildt svimmel – og tænkte at morgenmad og en masse vand kunne hjælpe på det, desværre ikke tilfældet. Jeg har kastet alt op som jeg har forsøgt at indtage. Heldigvis har Karla været god ved mig idag – og har lagt og puttet med mig i sengen og vi har også fået os en lille lur.

Jeg har nu spist mig en pålægschokolademad, som jeg håber bliver i maven – og så håber jeg på at være frisk igen i morgen!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOMMERFERIE I SOMMERHUS 2018