OPSKRIFT / KOKOS ISPINDE

SOMMERFERIE I SOMMERHUS 2018

Så er sommerferien slut for vores vedkommende – den første sommerferie som forældre. Vi har haft de bedste 3 uger med vores Super Karla og nu begynder hverdagen atter igen. Vi startede vores ferien ud med en tur i Karlas farmor og bedstefars’ sommerhus, som vi lånte i 9 dage. Karlas første tur i sommerhuset.

Læs også: Sommerhus i Nordjylland 

Dagene brugte vi på solbadning, gåture, tur til Skagen, strandture, god mad, spil, is og bare ren og skær afslapning. Dagen inden vi kørte hjem kom Karlas onkel, tante og fætter på besøg og vi havde et par dejlige dage med dem som afslutning på sommerhusturen. Ovenover en masse billeder fra vores ferie i sommerhuset.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OPSKRIFT / KOKOS ISPINDE