EBAY TIP #44 / HÅRBØJLER

LÆKKERT UNDERTØJ + EN RABATKODE

Produkterne er modtaget i gave

Livet er for kort til undertøj der strammer og kradser hvis du spørger mig. Jeg vælger altid komfort fremfor udseende når det gælder undertøj, og jeg render faktisk oftest rundt i sports bh’er fordi de er rare at have på (lige for tiden bruger jeg dog kun amme bh’er, da jeg ammer min lille datter). Det kan godt være en smule kedeligt at have sports bh’er på – man føler sig i hvert fald ikke så feminin i dem.

Hos Easy Underwear kan man få undertøj der ikke strammer/kradser, samtidig med at det er vildt pænt og meget feminint. Jeg har modtaget noget lækkert undertøj fra mærket Lulu’s Drawer som er pænt og meget komfortabelt at have på. Jeg har modtaget Mae sættet som består af en softcup bh (kan købes HER) og et par trusser (kan købes HER). Sættet er virkelig fint og er et nyt favoritsæt. Jeg har også modtaget Leah blonde bh’en (kan købes HER) som også er en softcup bh. Den er super behagelig at have på samtidig med at den er smuk at se på.

Hvis I mangler nyt og lækkert undertøj kan I bruge rabatkoden “stine” der giver hele 20%. Pssst… Man kan også købe undertøj til mænd på webshoppen.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIP #44 / HÅRBØJLER