ET AFSLAPPET OUTFIT

SUMMER BLUES

LINKS: 1. 199,- // 2. 80,- // 3. 249,- // 4. 129,- // 5. 199,- // 6. 249,- // 7. 129,- // 8. 99,- // 9. 249,-

En masse sommersager i fine blå nuancer – perfekt til det gode vejr vi har os lige for tiden. Er I fristet? Jeg er. Dagen idag bruges i Aarhus med Birk og Karla. Mens dette indlæg er blevet udgivet sidder vi og spiser brunch sammen med Karlas farfar, oldemor, onkler, tante og fætter. Vi skulle have været ude og sejle sammen hele banden, men det var vidst noget med at båden var i stykker (øv), så det blev til brunch i Aarhus i stedet – heller ikke helt tosset. God solskinsdag til jer!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET AFSLAPPET OUTFIT