HÅRBÅND MED BØJLE

10 TING JEG IKKE FORSTÅR #23

1. Folk der kører på scooter på små stier, hvor de IKKE må køre. Nøj, det kan gøre mig så gal – har flere gange været ved at blive kørt ned af en skide scooter, fordi de kommer med høj fart og ikke orientere sig. Fandme ikke smart når man går med en barnevogn. En dag Birk og jeg var ude og gå med Karla, kom en scooter susende lige forbi os – der sad to gutter på scooteren – begge uden hjelm – og begge med en mobil i hånden og hovedet klistret til skærmen. Altså hvad fanden foregår der?! 

2. Størrelser på børnetøj. Man kan jo slet ikke regne med det. Alle mærker har nærmest forskellige meninger om hvilke mål der passer til en given størrelse. Det betyder at Karla både bruger str. 50, 56, 62 og 68 alt efter hvilket mærke der er tale om. Godt nok forvirrende!

3. Lakridskonfekt. Sådan ca. noget af det mest kedelige og usmagelige slik der findes (udover chokofanter)

4. Dårlig kundeservice. For nogle måneder siden bestilte jeg en t-shirt med tryk som man selv designede. Jeg valgte hvad der skulle stå på t-shirten og det så ganske fint ud på skærmen. Da jeg modtog t-shirten var skriften alt for lille og skrifttypen en helt anden end den jeg havde valgt. Jeg kontaktede så firmaet og de beklagede og sagde at det var en fejl i deres maskine halløj – fair nok. De sendte så en ny – men igen var det en anden skrifttype og en mindre skrift end den jeg havde valgt. Jeg skrev så igen til dem. Nu kom de med den forklaring at “det er menneskeligt at fejle, bla, bla, bla.” på sådan en uforskammet måde. Jeg ville ikke betale for t-shirten, for den var ikke som jeg havde designet den. Webshoppen ville så have at jeg skulle sende t-shirten retur (som de iøvrigt ikke kan bruge til noget, da de er en webshop der trykker på tøj og ikke sælger “færdig-trykte” produkter) – og selv printe en returlabel ud. Jeg skrev så at jeg ikke ville bruge tid på at printe og sende retur når det var deres fejl, men at jeg blot gerne bare ville have den t-shirt som jeg havde bestilt. Det mente de ikke at de kunne klare, så det endte med at de sendte mine penge retur og jeg beholdte de to forkerte t-shirts….. suk!   

5. Hvordan man kan blive snotforkølet når der er 27 grader?! Okay, måske det hænger lidt sammen med en badetur i vesterhavet, men alligevel. Jeg lå syg 3 dage i sidste uge med snot, ondt i halsen + hovedet og en dvask krop. I øvrigt ikke særlig fedt at være syg når man har en baby. 

6. Mennesker der ihærdigt forsøger at være som andre. Vær nu bare dig selv for pokker.

7. Hvorfor man ikke fjerner varer fra webshops når de er udsolgt. Jeg fandt den fineste sommerkjole og lagde den i kurven i min størrelse, og først der siger den så at varen er udsolgt. Jamen, så fjern den dog fra siden så jeg ikke får falske forhåbninger! Heldigvis fandt jeg den samme kjole på en anden webshop – den sidste der var tilbage i min størrelse – heldigt!

8. Hvordan det er muligt aldrig at blive træt af tv-serier som Beverly Hills og Venner? Jeg har set begge serier en milliard gange og bliver aldrig træt af det. Herhjemme ser vi Venner hver eneste dag, bedste serie ever

9. Hvorfor man kan blive tilføjet til grupper på Facebook UDEN selv at have godkendt. Jeg er blevet tilføjet den samme gruppe mindst 10 gange nu, fordi jeg hele tiden bliver ved med at melde mig ud. Skal nok selv bestemme hvad jeg melder mig ind i. Er det muligt at blokere en gruppe? Ellers ender det fandme med at jeg må slette personen som ven, hvilket måske også virker lidt overdrevet.

10. Hvorfor vi stadig ikke har modtaget vores kombivogn (barnevogn og klapvogn i én). Vi købte den d. 7. maj og fik besked på der max ville gå 10 dage inden vi fik den. Nu er der så gået over en måned. Som et plaster på såret har vi fået 1200 kr. i rabat som vi så kan bruge i butikken. Ikke dårligt, men nu vil vi altså gerne havde den skide vogn.  

Læs også: 10 ting jeg ikke forstår #21
Læs også:
10 ting jeg ikke forstår #22

8 kommentarer

 • Eh lakridskonfekt er jo noget af det bedste 🙂
  Men ja 4, 5 og syv er jeg helt ,med på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha årh ja der er virkelig mange punkter jeg selv kan genkende jeg bliver rocker irriteret over 😀 Og særligt nr 7 – hold nu op det er PISSE irriterende!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nr. 7….. for pokker du har ret – der er virkelig basis for helt at boykott den slags webshops..: na na – se hvad vi havde!! og som du ikke nåede!!
  og mht Venner… helt enig der også – og afsnittene bliver kun bedre af, at man sidder og ved hvad der sker ha ha

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja, det er virkelig dårlig stil!

   Haha enig 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah Rundblad

  SÅ enig! Oplevede faktisk en idiot på scooter tidligere i dag, da vi var ide at gå😠 Og så kan jeg heller ikk’ lide lakridskonfekt eller chokofanter. Føj da! – Håber jeres kombivogn er lige på trapperne! 🤗

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Har fandme lyst til at sparke til dem så de vælter!

   Godt at høre jeg ikke er den eneste! 😛

   Tak, den er ikke kommet endnu 🙁

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HÅRBÅND MED BØJLE