FRAKLIP #29

EN GAMMEL SOMMERKJOLE

Billeder fra en varm gåtur i lørdags. Det første friske luft siden tirsdag, jeg blev nemlig ramt af en ordentlig omgang forkølelse og var indendøre i 3 dage, øv. Vejret var ulidelig varmt i Skive lørdags, sådan rigtig klamt og lummert, så frisk luft er måske for meget sagt hæhæ. Kjolen er i øvrigt en gammel sag, som jeg har fået af min søster. Sidst jeg havde den på var for 2 år siden i Sivota. Dengang 7 kilo lettere end nu (og lige startet op på fertilitetsbehandling) – se bare HER.

Læs også: 90 års fødselsdag

I dag skal Karla og jeg til Bjerringbro og være hele dagen. Vi skal besøge Karlas fætter og hans søde mor. Om aftenen skal vi hjem og spise hos Karlas farmor og bedstefar, de har nemlig ikke set hende i 3 uger og er forståeligt nok, ved at være liiidt utålmodige <3 Resten af ugen har vi ikke rigtig nogle faste planer udover onsdag hvor vi skal til førstehjælpskursus (med fokus på babyer og børn) sammen med Karla. Hver onsdag fra 10-12 er der nemlig noget der hedder “Glade børn i Skive” hvor man kan komme sammen med sine børn og mødes med andre. Der er så forberedt forskellige aktiviteter fra gang til gang – det kan være musik, leg, kost, parforhold osv. 

Hvad skal I lave i denne uge?

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRAKLIP #29