EBAY TIP #41 / LILLE MY NØGLERING

FAMILIEWEEKEND I THY

01

02

03

04

05

06

07

08En ordentlig omgang billeder fra min weekend som er blevet tilbragt med min papfamilie. Hvert år er vi på familieweekend og i år gik turen til Thy. Vi var desværre slet ikke fuldtallig i år – tror vi var omkring 22 afsted – og vi er omkring 50 når alle er samlet. Men, det var skidehyggeligt alligvel og så skønt at have Karla med på tur.

Læs også: Thyborøn

Vejret var virkelig godt og vi var ude stort set hele tiden. Vi var blandt andet ved havet og sole, bade og spise is. Ellers stod weekenden bare på spil, afslapning, gåture, lækkert mad, vildmarksbad + sauna og en helt masse hygge. Jeg glæder mig allerede til næste år. Hvad har I lavet i weekenden?

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIP #41 / LILLE MY NØGLERING