EBAY TIP #40 / BEHAGELIGE TRUSSER

BLÅ SHORT, EN BLEG KROP OG UGENS PLANER

01

02

03

04

05Så blev det mandag igen – jeg synes ugerne flyver afsted. Mine planer i denne uge er lidt blandede. Idag skal jeg ikke så meget – ud og gå en tur med Karla og måske rydde op i nogle skabe. I morgen skal jeg til “8-uger-efter-fødsel” lægetjek og onsdag får jeg besøg af et par gamle studieveninder. Vi skal ud og gå en lang tur i det gode vejr og spise is. Weekenden kommer til at stå på familietur med min papfamilie – så der er altså lidt at se til i løbet af denne uge. Skal I lave noget spændende? 

Læs også: 90 års fødselsdag

Billederne overover er i øvrigt fra sidste uge. Shortsene købte jeg sidste år hvor de desværre ikke rigtig blev brugt, pga. den ualmindelig dårlige sommer vi havde – jeg satser på at bruge dem noget mere i år.

6 kommentarer

 • Leah Rundblad

  Dejligt outfit på en dejlig kvinde 😍
  Her hjemme er en af planerne bla. den første børneundersøgelse. Det bliver spændende. God uge til dig ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak søde ❤️

   Ja det bliver spændende 😊 God uge til dig og din lille familie 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det lyder som nogle hyggelige planer 🙂
  Min weekend er stadig lidt uvis, men håber at vejret bliver godt 🙂
  Dine shorts er pæne 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Jeg tror der er gode sol chancer i weekenden 😃
   Tak 😊

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er du smuk!!! Det er så skønt med det her vejr, som gør det muligt at komme så meget ud og nyde vejret 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIP #40 / BEHAGELIGE TRUSSER