HJEMMELAVEDE NAVNEFEST INVITATIONER

SHORTS VEJR

shortsLINKS: 1. 199,- // 2. 199,- // 3. 179,- // 4. 99,- // 5. 179,- // 6. 249,-

Vejret indbyder til shorts – det er skønt med solskin, jeg er dog ikke helt fan af de meget høje grader vi har. Det er nemlig ikke så nemt med en baby og sådan et varmt vejr. Karla kan ikke rigtig finde ud af det og har svært ved at sove om dagen. Er det strengt at håbe på en mindre varm sommer? 20 grader er helt passende hvis du spørger mig (og Karla). Jeg har fundet 6 par fine shorts fra H&M som gerne måtte flytte ind i min sommergarderobe. Kan I lide dem? 

Læs også: Fine (ammevenlige) skjorter

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HJEMMELAVEDE NAVNEFEST INVITATIONER