TILBAGE I GAMLE JEANS

NAVNESUTTER

01Reklame – produkterne er modtaget som gave

02

03Jeg modtog for et stykke tid siden en pakke fra by happy me. Pakken indeholdt en masse navnesutter og en smart “sutte-boks”. Jeg har været lidt bange for det der med at give Karla sut – mest fordi jeg har været pisse bange for at hun ville blive forvirret og så ikke efterfølgende ville tage brystet. Derfor var hun faktisk 3 uger før vi turde give os i kast med sutten – men hun er i sandhed en Super Karla. Hun tog imod sutten med det samme vi gav hende den og havde bestemt ingen problemer med at blive ammet bagefter.

Det er så skønt at sutten kan bruges hvis hun er ked af det – den er virkelig en god trøst, og så plejer den også (for det meste) at være reeeet god når hun skal puttes. Der findes et hav af forskellige sutter og det kan være en kamp at finde den helt rette til sin baby – vi var heldige at Karla gerne ville have den første vi prøvede med. Sutterne vi bruger er de anatomiske latexsutter fra Nip (0-6 måneder) som kan købes HER. Man kan selv bestemme hvad der skal stå på sutterne – og vælge imellem tre skrifttyper.

Jeg har også modtaget en sutteboks som er virkelig smart når man skal på farten og have sutter med. Der er plads til to sutter i boksen og også den kan man få navn på. Sutteboksen kan købes HER. Hos by happy me sælger de også bestik, suttekæder og mange andre typer sutter end Nip sutten som vi bruger.

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TILBAGE I GAMLE JEANS