EBAY TIP #39 / MUMI IPHONE COVER

TILBAGE I GAMLE JEANS

01

02

03

04

05Jeg skulle lige se om jeg kunne passe mine gamle Levi’s jeans den anden dag – og sørme jo, de passer sgu her 7 uger efter fødslen – længe leve stretch ;–) Det har været et fantastisk vejr på det sidste, så sandalerne er også blevet luftet. T-shirten har jeg efterhånden vist mange gange her på bloggen – sidst jeg havde den på var jeg gravid – SE HER. Jeg synes det er lidt sjovt med de her SKAM citater – så jeg har faktisk fået lavet endnu en med et andet citat derfra – den må jeg hellere snart få knipset lidt billeder af.

Læs også: Outfit #228
Læs også: Outfit #224
Læs også: En gammel kending og et besøg på fertilitetsklinikken

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIP #39 / MUMI IPHONE COVER