D-DRÅBER TIL BABY

SMUKKE SKIVE #6

1

2

3

4Det er efterhånden længe siden jeg har haft kameraet med rundt i Skive, men den anden dag havde jeg taget det med da jeg var ude og trille med Karla i barnevognen. Vi gik forbi nogle smukke kirsebærtræer og det skulle selvfølgelig foreviges, de er jo bare noget af det pæneste. 

Læs også: Smukke Skive #4
Læs også: Smukke Skive #5

Jeg får gået en masse ture med barnevognen, det er så skønt at kunne bevæge sig ud på længere gåture igen. De sidste 4 måneder af graviditeten kunne jeg ikke holde til at gå mere end 2-3 km af gangen pga. onde plukveer – så nu tages der revanche. I april måned fik jeg gået 140 km med barnevognen og jeg har et mål om at gå 180 km her i maj måned – skal jo af med de sidste graviditetskilo 😉 (mangler at tabe 2 kg og så er jeg tilbage på startvægten jeg havde da jeg blev gravid). 

10 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

D-DRÅBER TIL BABY