PODCASTS DU SKAL HØRE #8

D-DRÅBER TIL BABY

1

2

3Reklame – produktet er modtaget som gave

Jeg har modtaget Duo+ dråber fra Duolac. Dråberne er kombination af D-vitamin og dobbeltbeskyttende mælkesyrebakterier. D vitamin er nødvendig for normal vækst og knogleudvikling og så bidrager det til den normale funktion af børns immunforsvar. Duo+ indeholder 10 g D-Vitamin, 500 mio. mælkesyrebakterier fra 4 nøje udvalgte bifidobakteriestammer og palmekerneolie (RSPO-certificeret) som er skånsom for maven.

D-dråber skal anvendes til børn fra 2 uger til de er 2 år. Vi har anvendt dråberne til Karla fra da hun var 14 dage gammel. Flasken skal rystes grundigt inden der doseres 6 dråber (enten på en ske eller direkte i barnets mund – vi dosere på en ske). Dråberne gives dagligt og skal opbevares i køleskabet efter åbning. Hvilke D-dråber giver I jeres børn?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PODCASTS DU SKAL HØRE #8