EBAY GODTER / FORÅRSFARVER TIL MOBILEN

6 HBO SERIER DU SKAL SE

hbo

1. Vikings
Serien handler om vikingetiden i 800-tallet. Man følger vikingen 
Ragnar Lothbrok, hans familie og hans allierede og deres kampe. I ægte vikingstil bliver der plyndret, voldtaget og dræbt i stor stil. Man møder mange personligheder og serien foregår gennem flere år. Der er 5 sæsoner af serien indtil videre. 

2. Game of Thrones
Denne serie må være min ultimative yndlingsserie – og det er jeg helt sikkert ikke ene om. Kort fortalt handler serien om kampen om jerntronen i byen Kings Landing. Der er 7 riger som hver især kæmper om tronen og det er deres kamper man ser i serien. Der er rigtig meget vold, tortur, forrædderi, prostitution og drab i serien, så hvis du er sart er det ikke en serie for dig 😉 Vi elsker serien herhjemme og vi har set den op til flere gange – vi ser gerne lige alle de foregående sæsoner inden en ny kommer. Der er nemlig riiigtig mange personligheder med i serien, så det er lige med at finde ud af hvem der er hvem osv. Der er 7 sæsoner og den 8. og sidste sæson kommer vidst først i 2019. 

3. True Detective
Jeg har kun set 1. sæson af serien – har hørt fra flere at sæson 2 ikke er god, så den har jeg ikke prøvet kræfter med. Sæson 1 handler om et mord der skal opklares af makkerparret Rust Cohle og Martin Hart. Det begynder som en simpel sag, men sagen bliver mere kompliceret som årene går. Der er ikke mange beviser at gå efter. Om sagen løses eller ej må I selv finde ud af 😉 

4. The Handmaids Tale
Serien handler om et fremtidigt USA som bliver styret med hård hånd diktatorisk. En miljøkatastrofe har gjort de fleste kvinder ufrugtbare og derfor bliver de kvinder som stadig er frugtbare holdt som “gidsler” og må være rugemødre for de ufrugtbare. De bliver tvunget til sex med mændende indtil de bliver gravide og efterfølgende kan føde deres børn. Det hele er så ubarmhjertigt og barskt. En rigtig spændende serie som lige nu består af 1 sæson – 
sæson 2 kommer snart på HBO og jeg glæder mig til at se den.  

5. Outlander
Serien handler om sygeplejersken Claire Randall der er gift med Frank Randall. De er på bryllupsrejse i Skotland og på mystisk vis bliver Claire transporteret 200 år tilbage i tiden i Skotland – året er 1743. Her møder hun Jamie Fraser og bliver indviklet i den skotske historie på den tid. Der er både kærlighed, drama og krig i serien – mixet på en tilpas god måde. 
Der er 3 sæsoner i alt hvor man følger Claire og hendes liv – både i fortiden og den tid hun rigtigt kommer fra. De to første sæsoner kan ses på HBO og den tredje sæson kan ses på Viaplay. 

6. Dexter
Serien handler om kriminalteknikeren Dexter Morgan og hans dobbeltliv. Han både arbejder for politiet og er med til at opklare mord og så er han seriemorder – men en speciel en af slagsen. Dexter slår nemlig kun folk ihjel som han mener har fortjent at dø – folk der har gjort utilgivelige ting. Man følger Dexter på hans job, som familiefar og som morder. Jeg er vild med serien og 
har set den 2 gange. 

Læs også: 8 Netflix serier du skal se

2 kommentarer

  • Jeg har faktisk HBO, men har slet ikke set noget derfra endnu. Måske jeg skulle prøve at give det et skud 🙂
    Og søde Stine, igen et så stort tillykke med lille pigen <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY GODTER / FORÅRSFARVER TIL MOBILEN