10 TING JEG IKKE FORSTÅR #22

10 TING JEG GLÆDER MIG TIL AT KUNNE NÅR JEG IKKE LÆNGERE ER GRAVID

liste

1. Farve hår! Mit hår er blevet så tarveligt at se på. Jeg blev sidst klippet i oktober mener jeg – og siden da er det vokset helt vildt og blevet ret slidt at se på. Jeg skal til frisøren og ha’ klippet et ordentlig stykke af og så skal det farves lysere igen. Lidt ligesom jeg fik det lavet for et år siden – se HER.

2. Komme til optiker og få nye briller og linser. Mit syn var blevet ret dårligt inden jeg blev gravid, så mere styrke i linser + glas var nødvendig. Jeg kom bare ikke afsted og nu er mit syn så blevet endnu dårligere. Hormonerne i kroppen pga. graviditet (og kommende amning) kan gøre synet dårligere, så jeg må hellere vente med et optikerbesøg til jeg ikke ammer længere.

3. Spise en kæmpe stor og RØD steak. Hold nu op hvor har jeg savnet rødt kød under min graviditet. På det punkt har jeg været ekstrem sippet og undgået rødt kød fuldstændig, så jeg glæder mig til at sætte tænderne i sådan en igen. Jeg er typen der bedst kan lide min bøf næsten rå, så det har virkelig været savnet. 

4. Tun steaks. Ligesom det ikke er en god idé at spise rødt kød under graviditet, så er det heller ikke smart at spise rå tun når man er gravid, så det har jeg også undgået fuldstændigt. Jeg glæder mig til at spise lynstegte tunsteaks igen – og sushi med tun! 

5. Ligge på maven – og generelt bare at blive mere smidig igen. Jeg sov altid på maven inden jeg blev gravid, nu er jeg tvunget til at ligge på siden og det er bare ikke særlig behageligt – særligt ikke når det gør hammer ondt når man skal vende sig om natten.  

6. Begynde at dyrke motion igen. Jeg har gået rigtig mange ture i midten af min graviditet, men i første og sidste trimester har det været minimalt. Plukveer og ligamentsmerter har gjort det nærmest umuligt. Jeg glæder mig til at kunne gå lange ture igen, begynde at løbe nogle små ture og evt. få gang i håndvægtene igen 😉 

7. Passe mine sko igen. Jeg har haft væske i fødderne de sidste par måneder, hvilket har gjort jeg kun har ét par sko jeg kan være i – ret irriterende.  

8. Drikke et glas rødvin. Jeg glæder mig til at kunne drikke et glas rødvin igen. Jeg ved godt man ikke skal drikke når man ammer da det går i mælken, men et enkelt glas skal jeg altså snart have – så må jeg malke ud inden 😉 Jeg glæder mig også til at kunne drikke koldt rosé til sommer. Jeg er dog blevet ret glad for en alkoholfri en af slagsen som jeg har drukket ved festlige lejligheder under graviditeten. 

9. Ikke at skulle tisse hvert 5. minut. Jeg laver seriøst nærmest ikke andet end at tisse lige pt. – særligt om natten er det slemt, hvilket er så belastende. Bruger sådan ca. en rulle toiletpapir om dagen haha. 

10. Shoppe nyt tøj! Jeg kan slet ikke vente med at shoppe nyt tøj – og bare det at kunne bruge min normale garderobe igen. Det sidste stykke tid har jeg ikke kunne passe særlig meget. Mine bluser stumper og bukser + strømpebukser strammer. Jeg er også bange for at meget af mit tøj har lidt skade af at blive udstrakt af den tykke mave, så lidt nyt er vidst tiltrængt. 

Læs også: 10 ting jeg elsker ved at være gravid

12 kommentarer

 • Jeg kan godt for stå dig med det hele.
  Mht. rødvinen og tunsteaken – jeg drikker og spiser gerne begge dele for dig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nr. 5 er også sådan en ting jeg går og frygter, når jeg engang (forhåbentlig) bliver gravid 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Haha, det er også virkelig øv når man bedst kan li’ at ligge på maven 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sød liste – jeg skal ud og spise røde bøffer i aften; skal nok bestille en ekstra stor for at ære dig og de andre, der må vente lidt 😉

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Haha årh ja, der er så mange ting der bare er rart at komme tilbage til efter man har delt sin krop med et fantastisk lille barn i 9 mdr. 😀 Og nu må hun altså også snart gerne komme ud og sige hej!!! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Haha ja, hun er længe ventet – en lille stædig dame allerede! 😀 Kan slet ikke vente med at møde hende <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Jeg forstår godt alle dine ønsker.
  Husk også et besøg hos tandlægen idet en graviditet kan rammer både hår og tænder.
  Nu må du glæde dig til lille pus kommer og så kan du derefter tage hul på listen:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Et tandlægebesøg er også på min “to do” liste, det er dog bare ikke en ting jeg glæder mig til, haha 😀

   Ja, jeg glæder mig så meget til at møde hende <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • sikke mange skønne ting at se frem til… og ja… ikke mindst den skønne tid sammen med en baby 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja, det er også den ting jeg glæder mig mest til 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG IKKE FORSTÅR #22