10 TING JEG IKKE FORSTÅR #22

IDÉER TIL BØRNEVÆRELSET

boern

LINKS: 1. Lampe – 699,- / 2. Stol – 2200,- / 3. Sengetøj – 375,- / 4. Sparedyr – 299,-  / 5. Uro – 299,- / 6. Bamse – 199,- / 7. Bamse – 149,-

Jeg har fundet en masse fine ting som ville være fine til et børneværelse. Vi har ikke selv et børneværelse hvor vi bor nu, så lillefisen skal bo inde hos os i soveværelset og så får hun selvfølgelig også plads til legetæppe, legestativ, legetøj osv. inde i stuen.
Uroen med skyerne har vi, den er bare så fin og skal hænge over puslepladsen så der er lidt at kigge – vi skal bare lige tage os sammen til at få den hængt op. Men det haster jo åbenbart heller ikke, jeg har i hvert fald ikke født endnu og jeg er vanvittig utålmodig. Helt seriøst, jeg er nu gået 9(!!!) dage over tid og det er virkelig ikke til at holde ud. Hun må have det lidt for rart inde i hendes hule….

8 kommentarer

 • Så mange fine ting <3 Clara har lampen men ønsker sig stolen (eller jeg gør…. haha) nu når hun bliver to år inden længe..

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Haha, den er virkelig også fin den stol 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, sikke mange finde ting du har fundet! De passer jo perfekt til et børneværelse <3

  Jeg håber snart hun vil ud! 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah Rundblad

  Åh så fine ting! Jeg er vild med lænestolen. Sådan en fin stol må vores lille’pige få på sigt 🙂
  Jeg håber du føder lige straks!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja den er bare så fin 🙂

   Det håber jeg virkelig også!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • det er nogle søde ting, I har fundet frem 🙂
  Håber snart at I får hilst på hende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 TING JEG IKKE FORSTÅR #22