EBAY TIP #36 / TASSEL ØRERINGE

10 TING JEG IKKE FORSTÅR #22

dsc_00571. Sanne Salomonsen… Jeg har egentlig altid godt kunne li’ hende, men nej hvor synes jeg bare hun er irriterende i X-Factor…

2. Hvorfor der ikke automatisk er fri fragt på alle webshops. Prøv og tænk på hvor mange penge man bruger bare på fragt. Jeg er sikker på at mange webshops ville sælge mere hvis de droppede den dyre fragt 😉 

3. Meningen med at putte frosne (?!) bær på sin morgenmad….. Er det bare mig der synes det er underligt at spise mad der ikke er tøet op? Jeg synes i hvert fald ikke det er rart at tygge på et frossent hindbær. 

4. Piger der bruger så meget foundation at det sidder i tydelige kager i ansigtet og de ikke selv kan se det. Eventuelle urenheder i huden bliver jo heller ikke ligefrem mindre synlige af det. Det er bare så uheldigt.  

5. Hvor klam genboens kat er. For noget tid siden kunne vi høre bræklyde udenfor – en fuld mand var i færd med at brække sig på vejen.. To dage efter sidder genboens kat og spiser det. Fy for pokker – dyr kan være virkelig ulækre haha.

6. De der såkaldte “follow-trains”/”følgetog” på Instagram.. Amen altså, er det ikke bare et desperat forsøg på at få flere følgere?? I øvrigt forstår jeg slet at nogen har sådan et stort behov for at få masser af følgere på den slags måder. 

7. Folk der mener at der er visse madvarer de ikke kan lide – altså uden at have smagt på det. Birk mener fx ikke at han kan lide makrel i tomat, men hallo, hvornår har manden sidst smagt på det? Aldrig….

8. Chokofanter. Må sådan cirka være det mest vamle slik nogensinde. 

9. Leveringstiden på ebay… Ikke at det kommer som nogen overraskelse for mig, men hold nu op hvor skal man bare vente længe på sine ting #utålmodigtype

10. Folk der lufter deres hunde og IKKE samler hundelorte op. Hvor svært kan det lige være?! Det er SÅ mega ulækkert når der ligger lort på fortovet. Skam dig hundelufter. 

Læs også: Ting jeg ikke forstår #20
Læs også: Ting jeg ikke forstår #19
Læs også: Ting jeg ikke forstår #18

10 kommentarer

 • Haha jeg er vild med det – jeg er enig i SÅ mange af de punkter 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mega enig! Især til 1 og 2. Sanne er virkelig irriterende, og når hun slet ikke engang kan smile ved de andre deltager en hendes egne? Hmm.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja hun egner sig virkelig ikke til det program 😳

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah Rundblad

  Haha! Enig i det hele 😄 ! Dog kender jeg ikke til leveringstiden på eBay. Har aldrig brugt det. Kender heller ikke katten, men nøj det lyder ulækkert

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sanne Salamonsen er FORFÆRDELIG i X Factor! I’m with you on that one!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HVor er jeg ening med 2,4,7 og 10! Og ad den kat lyder ikke helt god.. :-/
  Du må servere makral i tomat til Birk snart 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EBAY TIP #36 / TASSEL ØRERINGE