FRAKLIP #28

8 NETFLIX SERIER DU SKAL SE

Jeg elsker tv-serier, men hvem gør ikke det? Jeg har efterhånden set en del af slagsen og i dette indlæg vil jeg anbefale hele 8 serier som alle kan findes på Netflix – jeg har opdelt serierne i kategorierne; drama, krimi, gyser og sci-fi. Smid gerne en kommentar hvis du har nogle serier du kan anbefale fra Netflix. 

1Sons of Anarchy
Serien omhandler motorcykelklubben SAMCRO som tjener penge på at forhandle våben. Man følger hovedsaligt vicepræsidenten Jax Teller og hans liv som familiefar i et meget skidt miljø. Der er ufattelig meget vold og barske scener i serien, men den er virkelig god og man bliver fanget lige fra start. Jeg har set serien to gange og kunne godt finde på at se den en tredje gang.   

Breaking Bad
Serien handler om highschool kemilæreren Walter der bliver diagnosticeret med dødelig kræft. For at sikre sin familie økonomisk begynder han at fremstille og sælge metamfetamin sammen med hans tidligere elev Jesse. Serien er så gennemført, skuespillet helt i top og handlingen er så anderledes og interessant. En serie jeg meget gerne snart vil gense.

2The Killing
Serien er den amerikanske udgave af den danske tv-serie Forbrydelsen. Den handler om drabet på den unge pige Rosie Larsen og politets efterforskning af drabet for at finde frem til morderen. Den har ikke samme handling som den danske udgave, men man bliver dog (som i den danske) ret overrasket over hvem der står bag drabet. 

Mindhunter
Serien foregår i 1970’erne og handler om den unge agent Holden som gerne vil “ind i hovedet” på amerikanske mordere og voldtægtsmænd for at finde ud af hvad de tænker og hvorfor de har gjort som de har. Serien er virkelig spændende og man kommer tæt på nogle meget psykopatiske personligheder.

3SCREAM
Serien handler om en række mord i byen Lakewood blandt en gruppe teenagere. En typisk gyser/teen serie hvor det handler om at finde frem til hvem der er morderen. Serien har to sæsoner og er et godt tidsfordriv hvis man er til gys. 

American Horror Story
Serien har 7 sæsoner som alle handler om noget forskelligt – dog med de samme skuespillere, men med nye roller og nye handlinger i hver sæson. Kort fortalt handler sæson 1 om et spøgelseshus, sæson 2 handler om en sindssygeanstalt, sæson 3 handler om hekse, sæson 4 handler om cirkus med med freaks, sæson 5 handler om mord på et hotel, sæson 6 handler om en koloni tilbage i 1590 hvor en masse mennesker forsvandt og den 7. sæson har jeg endnu ikke set (den ligger heller ikke på Netflix endnu)

4Stranger Things
Serien handler kort fortalt om den unge dreng Will Byers forsvinden. Hans venner og familie sætter kampen ind for at finde ham og så sker der en masse mystiske ting! Sæson to handler om Will’s uhyggelige episoder hvor han tages tilbage til hvor han forsvandt hen i sæson 1. Serien foregår i 80’erne og hele universet er virkelig fantastisk. Der er masser af mystik og man bliver hurtigt grebet af stemningen.

DARK
Jeg havde aldrig troet jeg skulle se en tysk tv-serie, men efter mange rosende ord om serien gav jeg den en chance. Serien handler om en lokal drengs forsvinden i år 2019 i en tysk by som har en meget mærkelig historie. Endnu et barn forsvinder og man sætter kampen ind for at finde dem. Man følger fire familier og i løbet af serien bliver deres hemmeligheder afsløret og deres liv begynder at smuldre, da båndene mellem de forsvundne børn og byens historie bliver tydelige.

Læs også: Serieanbefaling / Døde piger lyver ikke

4 kommentarer

 • Uh The Killing, Sons of Anarchy og breaking bad er jo MEGA awesome 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg kunne godt bruge en god ny serie, så det er helt perfekt 😀
  Lige nu er jeg igang med New Girl og MadMen, de er også gode 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Fedt 😀

   Har ikke set New Girl, men Mad Men fik jeg set de første 3 sæsoner af og så kom jeg aldrig videre. Kan være man skulle give den en chance igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRAKLIP #28