DET (FORHÅBENTLIG) SIDSTE JORDEMODERBESØG

BADETØJ FRA EBAY

badetoejLINKS: 1. 44 kroner / 2. 23 kroner / 3. 40 kroner / 4. 50 kroner / 5. 123 kroner / 6. 50 kroner / 7. 53 kroner

Måske det lige er tidligt nok at tænke på badetøj, men hvis man vil købe fra ebay er det måske en meget god idé at få bestilt snart pga. den lange leveringstid. Jeg har tidligere selv købt nogle bikinier og badedragte fra ebay, nogle køb bedre end andre. Det er ikke altid man kan regne med kvalitet og størrelseforhold når det kommer fra Kina. Jeg er ret vild med planteprintet og overvejer at klikke bikini 1 hjem – så er spørgsmålet bare om den er pæn i virkeligheden og om den dækker det den skal ;–) 

Læs også: 6 par ebay øreringe til under 30 kroner

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET (FORHÅBENTLIG) SIDSTE JORDEMODERBESØG