ALLE MINE YNDLINGS PODCASTS

DET (FORHÅBENTLIG) SIDSTE JORDEMODERBESØG

1Jeg har termin på søndag – altså om 3 dage og der er stadig ingen udsigt til fødsel, og jeg er ved at være reeeet utålmodig. Jeg har hele tiden troet jeg ville føde før tid pga. mine mange plukveer, men lillefisen må have det ualmindelig godt inde i babybulen, hun er i hvert fald ikke kommet ud til os endnu. I dag kunne ellers være en aldeles fremragende dag at føde – kvindernes internationale kampdag 😉 Desværre tror jeg bare ikke det kommer til at ske idag, men nu må vi se! Vi har gang i et væddemål i familien om hvornår hun ankommer. Jeg selv har tabt med mit gæt som var i mandags – min søster og svigerfar er også ude af kampen med et gæt på d. 7. marts, så nu er følgende datoer på spil fra andre familiemedlemmer; d. 10. marts, d. 11. marts, d. 15. marts, d. 17. marts og d. 20. marts – det er lidt spændende, høhø.

Læs også: Et vellykket besøg hos jordemoderen

2

0I dag har vi været til det forhåbentlig sidste jordemoderbesøg. Jeg er nu i uge 39+4, 98,9% af graviditeten er gået, der er kun 3 dage til termin og ifølge én af mine gravid-apps er lillefisen nu på størrelse med en vandmelon, skørt at tænke på, men jeg føler også ret meget at min mave har slugt en vandmelon 😀
Besøget hos jordemoderen gik godt, men jeg fik en ny tid i næste uge – altså efter termin – pga. mit blodtryk ligger lige på kanten til det som det må, så det skal det lige tjekkes op på. Men, nu må vi se om jeg når at komme afsted igen – jeg håber altså jeg har født inden! Min vægt siger +14 kg, så det er ikke underligt at mit tøj strammer en smule 😉 Jordemoderen fik desuden mærket på maven og hun skønnede lillefisen til at veje 3700 gram – det synes jeg er meget, i hvert fald hvis hun har tænkt sig at blive derinde i 14 dage endnu – hvad skal det så ikke ende med hæhæ. Hun ligger godt fast med hovedet nedad, så nu kan hun bare komme an!

Læs også: 1 uge til termin

12 kommentarer

 • Anne

  Spændende… jeg kan godt huske, hvordan den ventetid var. Til sidst vil man bare gerne være færdig med at være gravid.
  Pøj pøj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg hepper på søndag… man er vel ordentlig og føder, når man skal (he he … det gjorde jeg nemlig begge gange) 😉
  Pøj pøj!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Det bliver snart spændende med en lille ny smuk baby:-)
  Da jeg var lille op over, da tog jeg min cykel og drønede rundt i skoven henover bump osv. dette for at sætte gang i fødslen.
  Men jeg vil sende mine bedste tanker og håb og lindring til dig og håbe på en smuk fødsels for jer alle3 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah Rundblad

  En dejlig lille buttet lillefis 😉
  Hende vil vi helst ikke vente 14 dage på! Kom så baby ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er så spændende 🙂
  Og hvor lyder det hyggeligt og skægt, at I har lavet en lille konkurrence i familien 🙂 Håber at I snart får hende at se 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin-ebbesen

  Vi glæder os helt vildt til at hilse på hende❤❤

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLE MINE YNDLINGS PODCASTS