LILLA PRINT PÅ EN TYK MAVE

EN SORT VÆG OG EN HJEMMELAVET SENGEGAVL

1

2

3Den her sengegavl har været længe ventet og endelig er den her. Jeg har plaget Birk i flere måneder om han ikke lige kunne lave sådan en sag til soveværelset – og helst inden lillefisens ankomst. Han har på det sidste haft travlt med specialeopgave og eksamen – som han i øvrigt bestod med stor bravour – så da det var overstået fik han endelig tid til at lave gavlen. Vi har boet i vores lejlighed i et år og har i al den tid ikke haft natborde eller natlamper – så jeg var ved at blive sindssyg til sidst ;–)

Læs også: Birks design & lidt detaljer

Væggen var en blå farve før (se HER) – egentlig meget pænt, men jeg synes ikke at en blå væg ville fungere når vores lille babypige skal dele værelse med os. Jeg fik overtalt Birk til en helt sort væg og en sort sengegavl og jeg synes det er blevet så godt! Birk har selv designet og lavet gavlen #minmandkan. Nu har vi plads til natlamper og så er der også plads til bøger, håndcreme, oplader osv. i de små rum i siden – helt perfekt. Lamperne er i øvrigt fra JYSK og giver et hyggeligt lys pga. glødepærerne. Hvad synes I om vores “nye” soveværelse? 

Læs også: Design by Birk / væg-til-væg reol

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LILLA PRINT PÅ EN TYK MAVE