6 TING JEG ER DÅRLIG TIL

LILLA PRINT PÅ EN TYK MAVE

1

2

3

4

5Jeg fandt denne Rebecca Posselt t-shirt i skabet den anden dag – en gammel sag som jeg sidst viste frem på bloggen for over 3 år siden – se HER. Jeg havde faktisk helt glemt jeg havde den, men man kan åbenbart gøre sig mange gode fund når man rydder op i sit tøjskab ;–) Jeg har fået pakket det meste graviditetstøj væk og har nu fundet alt mit “normale” tøj frem igen. Nøj, jeg glæder mig til at kunne hoppe i det igen (og hey, det kan jeg “snart” – der er nu under 14 dage til termin)Billederne her er i øvrigt fra d. 16. februar hvor min søde mor havde fødselsdag og havde inviteret til morgenmad.

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

6 TING JEG ER DÅRLIG TIL