ET VELLYKKET BESØG HOS JORDEMODEREN

6 TING JEG ER DÅRLIG TIL

daarlig

1. Parkere. Jeg er elendig til at parkere, hvilket også er en af grundende til at jeg sjældent kører bilen hvis jeg er alene. Jeg kan simpelthen ikke finde ud af at parkere ordentlig – og slet ikke hvis jeg ikke har en makker med i bilen. 

2. Tandlægebesøg. Her til marts er det …… 4 år (ja, du læste desværre rigtigt) siden jeg sidst var til tandlæge. Jeg er simpelthen så dårlig til at komme afsted, men har besluttet at når jeg ikke er gravid mere, så må jeg hellere komme afsted – også selvom jeg risikerer at det bliver en dyr omgang, men nu går den altså ikke længere.

3. Håropsætning. Jeg er rigtig dårlig til at sætte mit hår. Noget jeg virkelig godt gad jeg var god til. Ikke noget fancy pancy, men bare enkelte og fine hverdagsfrisurer. Jeg dur bare slet ikke til det, heller ikke selvom jeg øver mig. 

4. Passe planter. Jeg kan ikke holde planter i live. Jeg tror der hviler en forbandelse over mig og mine grønne (eller mangel på samme) fingre. Vi har kun kaktusser herhjemme da de stort set bare passer sig selv. Jeg gad godt have en masse grønne planter, men jeg ved af bitter erfaring at jeg ikke kan holde dem i live. 

5. Beherske mig en i slikbutik. Jeg har altid en intention om kun at blande en lille pose slik til 20kr., men ender altid ud med at komme af med mindst 50 kr. Dog er jeg ikke ligeså dårlig til det som min kære søster som slet ikke kan styre sig i en slikbutik, haha 😛

6. Give andre ret i en diskussion. Jeg hader at gi’ mig når jeg først er i gang med en diskussion og det går op for mig hen af vejen at jeg ikke har ret – det sker selvfølgelig yderst sjældent 😉 Jeg er stædig som et æsel og jeg VIL have ret og jeg VIL have det sidste ord. Jeg har vidst arvet den egenskab fra min kære far.

Læs også: 6 ting jeg er stolt af

8 kommentarer

 • Lille My

  Haha fedt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er så meget den samme i 1,3 og 4 🙂
  Nr. 6 er jeg mere den som tænker ‘du får ret og jeg får fred’ haha 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • 2, 3, 4 & 6 er super meget også mig, haha. 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg har ikke været til tandlægen siden jeg var 17 – så det må man sige, jeg heller ikke ligefrem er god til. Puh.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Puha, “godt” at høre jeg ikke er den eneste 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pia

  Den med tandlægen skal nok gå – jeg havde en periode på over ti år (SÅ pinligt!!!) hvor jeg ikke gik til tandlægen, men da jeg endelig kom afsted, skulle jeg bare have lavet en knækket tand – grunden til at jeg fik taget mig sammen – og have en tandrensning. Parkeringen til gengæld… det lærer jeg vist heller aldrig 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Hvor vildt – håber jeg slipper lige så “let” 🙂

   Man kan jo heller ikke være god til det hele 😃

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ET VELLYKKET BESØG HOS JORDEMODEREN