VILLADS LYKKE LYSDAHL

ET VELLYKKET BESØG HOS JORDEMODEREN

3

2I søndags ramte vi en rigtig god milepæl – nemlig et hej og velkommen til 38. graviditetsuge hvilket betyder at hvis jeg går i fødsel nu, så anses det som værende indenfor termin. Baby er altså færdigbagt – alle organer og knogler er færdigudviklede og nu bruger hun bare det sidste tid på at blive større. Jeg er idag i uge 37+4 (jeg var i uge 35+3 på billederne) og vi har i dag været en tur forbi jordemoderen og det gik lige efter planen. 

Læs også: Status på babybulen uge 7 til 31

Idag var der også en jordemoder studerende med, så der var dobbelt op på vurderinger hvilket egentlig var meget rart. De skød lillefisen til at veje omkring 3100 gram – synes det er vildt at tænke på at hun nu er så stor, når hun ikke var større end en lille bitte birkes for 37 uger siden. En dejlig gennemsnitlig størrelse, hverken for stor eller for lille <3 Vi fik også lyttet til hendes lille hjerte som slog helt perfekt, den skønneste lyd i verden. Den bedste nyhed til konsultationen var at hun stadig ligger med hovedet nedad – og de mente at hun har lagt sig fast. Juhuuu! Det er noget jeg har været meget nervøs for, da jeg helst ikke vil igennem vendingsforsøg og dermed kejsersnit hvis ikke det lykkes. Så, det var en rigtig dejlig nyhed at få.

Læs også: Babybulen … 32 dage til termin

Ventetiden er begyndt at blive ret lang synes jeg. De sidste uger går virkelig langsomt og spekulationer om hvornår hun vil ud fylder en hel del – vi kan ikke vente længere og hun er mere end velkommen til at komme ud nu. Jeg har stadig masser af plukveer, jeg skal op og tisse flere gange om natten, jeg har halsbrand, er øm i kroppen, sover dårligt, har +12 kg på kroppen og væske i hænder og fødder – så ja, at føde før termin vil være ganske fint 😉 

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VILLADS LYKKE LYSDAHL