JEG GLÆDER MIG TIL FORÅRET FORDI...

EN RØD KJOLE OG VAND I FØDDERNE

1

2

3

4Sådan skulle jeg have set ud i søndags hvor Birk og jeg var til barnedåb hos vores lille nevø #villadslykke. Kjolen købte jeg tilbage i december da der var udsalg hos Asos. Den er fra deres maternity afdeling og var sat ned til kun 100 kr. – så den købte jeg med henblik på at bruge netop til barnedåben. Desværre følte jeg mig bare ikke rigtig tilpas i den da det kom til stykket, synes blandt andet at den var træls over maven så jeg hoppede i noget helt andet. Kjolen kan heldigvis også bruges selvom man ikke er gravid, så jeg er sikker på at jeg kommer til at bruge den til sommer – jeg tænker også at den vil være pænere til bare ben og lidt mere farve på kroppen #melorm  

Jeg har det sidste stykke tid døjet med vand i hænder og fødder pga. graviditeten, så derfor var/er jeg nødsaget til at have lidt praktisk fodtøj på – derfor de ikke så festlige eller pæne sko, men jeg kunne simpelthen ikke komme i mine ankelstøvler som ellers var planen. Jeg glæder mig til at få min krop tilbage og ikke mindst til endelig snart at hilse på lillefisen. 

6 kommentarer

 • Den er bare så flot til dig den kjole! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Leah Rundblad

  Åh, så fin den er! Tror den bliver rigtig god til sommer ☺️ Og ja, vi er flere der håber på, at der kommer noget sommer i år! – Øv med vand i kroppen. Jeg har det også. Godt det snart er et overstået kapitel ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak 🙂 Ja, kunne være skønt med en varm sommer!

   Ja, det er ikke så rart, men ja, heldigvis er der ikke lang tid igen 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sikke en fin kjole – så skøn farve 🙂
  Ærgerligt at du ikke havde den på til barnedåben, men så har du den tilgode til sommer, hvor barnevognen skal luftes 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tak søde 🙂 Ja lige præcis – så håber vi bare på en god sommer i år 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JEG GLÆDER MIG TIL FORÅRET FORDI...