LYSERØDE SNEAKERS

BOGANMELDELSE / BÅVEN OM GUD

1

2

3

4Jeg fik denne bog i julegave af Birk og fik den læst hurtigt efter jul – jeg elsker Hella Joof, så jeg var slet ikke i tvivl om at denne bog ville falde i min smag. Ligesom “Papmachéreglen” er denne bog møghamrende morsom, så hvis du ikke allerede har læst båven, så kom i sving 😉 

Læs også: Boganmeldelse – Dødens Gab

“Båven om Gud” handler om hvordan Gud skabte jorden og hvad der ellers foregik med blandt andet Noahs Ark og Jesus – alt sammen fortalt på en yderst humoristisk måde. Jeg sad og småfniste (til stor irritation for Birk, haha) stort set hele bogen igennem. Bogen inderholder også en helt masse rigtig fine illustrationer som kun er med til at gøre bogen endnu bedre. Har I læst den og i så fald, hvad synes I så om den?   

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LYSERØDE SNEAKERS