FRAKLIP #27

“BABYSHOWER”

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12Igår blev jeg overrasket af veninder, søster, mor og svigermor som havde forberedt et “babyshower” for mig. Jeg troede jeg skulle hjem og spise frokost hos min søster sammen med Birk, så vi kørte afsted og var der kl 13. Da jeg gik ind i køkkenet stod de der allesammen – kæmpe overraskelse! Jeg har altid sagt at jeg synes babyshower er noget fis og ikke noget jeg havde lyst til, så havde bestemt ikke regnet med at der ville blive holdt noget. 

De havde alligevel arrangeret det og det er jeg faktisk rigtig glad for – det var nemlig bare helt stille og roligt og uden alle de der typiske babyshower lege som egentlig er grunden til at jeg ikke er fan af babyshower. Så længe det bare er mad og hygge er det en helt anden sag ;–) De havde disket op med det lækreste tapasbord og så havde de skønne gaver med til både mig og lillefisen. Det var sådan en hyggelig eftermiddag hvor vi sad og spiste og snakkede – et babyshower lige efter mit hoved. Det var skønt at se dem alle sammen og jeg er så taknemmelig over at have sådan nogle søde mennesker i mit liv. Tak for jer <3

   

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRAKLIP #27