FRAKLIP #27

“BABYSHOWER”

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12Igår blev jeg overrasket af veninder, søster, mor og svigermor som havde forberedt et “babyshower” for mig. Jeg troede jeg skulle hjem og spise frokost hos min søster sammen med Birk, så vi kørte afsted og var der kl 13. Da jeg gik ind i køkkenet stod de der allesammen – kæmpe overraskelse! Jeg har altid sagt at jeg synes babyshower er noget fis og ikke noget jeg havde lyst til, så havde bestemt ikke regnet med at der ville blive holdt noget. 

De havde alligevel arrangeret det og det er jeg faktisk rigtig glad for – det var nemlig bare helt stille og roligt og uden alle de der typiske babyshower lege som egentlig er grunden til at jeg ikke er fan af babyshower. Så længe det bare er mad og hygge er det en helt anden sag ;–) De havde disket op med det lækreste tapasbord og så havde de skønne gaver med til både mig og lillefisen. Det var sådan en hyggelig eftermiddag hvor vi sad og spiste og snakkede – et babyshower lige efter mit hoved. Det var skønt at se dem alle sammen og jeg er så taknemmelig over at have sådan nogle søde mennesker i mit liv. Tak for jer <3

12 kommentarer

 • Sikke en dejlig overraskelse, og skønt at der ikke var de lege, hvis det er dem du er lidt træls over 😀 Ville selv være mega utilpas ved at skulle gøres sådan “til grin”, så en dag som denne ville jeg også være rigtig tilfreds med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Jaaa sådan har jeg det nemlig også 🙂 Det her var helt perfekt og lige efter mit hoved 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh hvor er det skønt! Og begge mine babyshowers foregik præcis som din – med dem jeg holder mest af og masser af mad – det er altså bare godt når man er gravid 😜👏🏻😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Det lyder skønt 🙂 Haha ja, mad og hygge, så bliver det altså ikke meget bedre 😀 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor lyder det hyggeligt og nogle fine ting de havde medbragt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er det bare en sød gestus! Sikken overraskelse – maden ser alt for lækker ud! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Altså nu ved jeg godt, at det er babyen, der er i fokus, men….. uhh… hvor ser de tapas-anretninger godt nok lækre ud 😉
  Kan godt forstå, at det var en skøn eftermiddag.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh hvor ser det dog lækkert ud! 😀
  Lyder som en skøn baby shower 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FRAKLIP #27