EN LUN JULEGAVE

BOGANMELDELSE / FORBANDENDE YNGEL

dsc_0001

dsc_0009Jeg er begyndt at blive glad for at læse igen efter en længere pause fra det og har lige læst “Forbandende yngel” af Anne-Cathrine Riebnitsky. Jeg har tidligere læst “Den stjålne vej” af samme forfatter og var helt vild med bogen så havde høje forventninger til denne. Min svigermor anbefalede den og jeg fik lov at låne den med hjem så jeg kunne læse den – jeg har nu læst den og synes den er så god så den kræver en lille anbefaling her på bloggen. 

Læs også: Boganmeldelse / Den stjålne vej

Bogen handler om den kvindelige efterretningsofficer Lisa som er i Afghanistan. Hendes mor ringer hende op og fortæller at hendes lillesøster har forsøgt selvmord og hun tager derfor hjem til Danmark. I flyet på vej hjem sidder Lisa ved siden af lægen Andreas. På turen fortæller hun Andreas om sin barndom og hele sin livshistorie – og det er ikke nogen rosenrød fortælling. “…et røveri, et veltilrettelagt dødsfald og en lillesøster, der vil begå selvmord; om en mor der græder for meget, og en far, der slår. En historie om at rejse langt væk og alligevel være fanget – men også om fire uadskillelige søskende, om en forelskelse og om viljen til at overleve…”

Læs også: Boganmeldelse / En mand der hedder Ove

Bogen er virkelig god og den er skrevet på sådan en fin måde. En bog jeg kun kan anbefale jer at læse! Lige nu er jeg i gang med “Båven om Gud” af Hella Joof – jeg mangler lige de sidste 50 sider og så kommer der også en anbefaling på bloggen – den er nemlig hamrende sjov! Hvad læser I lige nu og er der nogle bøger I kan anbefale?

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EN LUN JULEGAVE