NYTÅRSOUTFIT

STATUS PÅ BABYBULEN UGE 7 TIL 31

_mave-billeder-uge-7-31En lille update på babybulen som for alvor er begyndt at vokse hurtigt! Jeg elsker min tykke mave og elsker alt det liv der er derinde. Vi har en meget aktiv pige der møfler rundt nærmest hele tiden. Lad os håbe hun ikke er nær så vild når hun kommer ud ;–) Jeg er ret spændt på hvordan hun ser ud og hvordan hendes personlighed er, og ikke mindst hvor stor hun er. Vi var til jordemoder i slutningen af december og på daværende tidspunkt skønnede jordemoderen hende til at veje omkring 1400 gram – så meget gennemsnitlig. Næste jordemoder besøg er i starten af februar hvor vi også skal begynde til fødselsforberedelser – spændende!
Helbredet er svingende – jeg døjer stadig med plukveer hver dag, nogle dage værre end andre og så er jeg også begyndt at få en pokkers halsbrand. The joy of being pregnant ;–) Men, jeg klager bestemt ikke. Jeg nyder at være gravid så godt som jeg kan og jeg er hver dag taknemmelig over at der gror et lille menneske inde i min mave. Vægten siger fortsat +7 kg og ingen strækmærker – yes!
I morgen skal min gravide krop forkæles – og det glæder jeg mig til! Midt i alle vores mislykkede fertilitetsbehandlinger sidste år gav min mor mig penge til en ansigtsbehandling så jeg kunne blive lidt forkælet midt i alt fertilitetshelvedet med nåle, hormoner osv. Jeg kom bare aldrig afsted – og så blev jeg gravid. Jeg har derfor nu bestilt en tid til i morgen hvor jeg så bruger pengene på en graviditetsbehandling i stedet for en ansigtsbehandling. Behandlingen lyder på; forebyggende helhedskropspleje, fodspa, samt peeling af fødder, lindrende fod- og benmassage, opstammende mavemaske og nakke-, skulder- og hovedbunds-massage. Lyder det ikke skønt?!

Læs også: Gravid A-Z

Tiden flyver virkelig afsted og nu er der altså ikke længe til marts. Idag er jeg 31+4 hvilket betyder at der er 2 kalendermåneder tilbage og omsat i dage; 59. Vi kan slet ikke vente med at møde hende og vi er så klar, og så alligevel ikke. Helt klar bliver man nok aldrig. Vi har styr på det meste af udstyret – vi mangler dog at købe et pusleophæng og ellers er det vidst bare “småting”. Derudover skal vi have malet vuggen hun skal sove i de første måneder. Vuggen har jeg selv lagt i da jeg var baby – og den er lavet af min morfar, hvilket gør den ekstra fin! Vi skal også have malet vores blå væg i soveværelset inden hun kommer – det dur jo ikke med en blå væg når vi skal have en pige og hun skal dele værelse med os, hæhæ. 

10 kommentarer

 • Du er bare så smuk gravid! Og nej man bliver bare aldrig helt klar haha. Men det er SÅ fantastisk, når de kommer!!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Hvor er den bare helt vildt fin, den bule! Den klæder dig virkelig godt, kære Stine 🙂

  Du bliver i øvrigt virkelig glad for at have taget så mange billeder af den! Jeg brækkede mig konstant da jeg var gravid med Noah, og jeg har færre end en håndfuld billeder af maven – jeg er så ærgerlig over det, men jeg er også klar over at det ikke kunne være anderledes. Det samme gælder denne gang – Jeg er ca 27 uger henne, og vi har taget billeder af maven to gange! Så tak fordi du lige har motiveret mig til at trække en kjole over hovedet i morgen og få foreviget den 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tusind tak! 🙂 Årh er du gravid igen? Nej hvor skønt. Stort tillykke med det søde Ida! <3
   Jeg håber I har fået nogle gode billeder af bulen idag 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, hvor sker der bare meget, og hvor går tiden egentlig hurtigt!
  Fedt at du har taget billeder gennem graviditeten. Det er sjovt at følge med i 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det bliver SÅ spændende – jeg kan godt huske hvor spændt man er på at møde ens baby… og det sjove er, at selvom man ikke har mødtes før, så føler man bare, at man har været sammen hele tiden, når først den lille kommer ud..
  God tur til forkælelses-land…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • HVor er det fint, at du har taget billeder hver uge, så man kan se hele processen 🙂
  Og hvor lyder det skønt med lidt selvforkælelse, virkelig sød gave din mor har givet dig – nyd det 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja synes i hvert fald det er sjovt at se udviklingen 🙂

   Det var SÅ skønt! 🙂 <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NYTÅRSOUTFIT