ALLE MINE OUTFITS FRA 2017

VORES BRYLLUP

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

41Så er der bryllupsspam for alle pengene ;–) I mandags blev Birk og jeg gift – simpelthen den bedste mandag nogensinde. Vi blev viet på rådhuset kl. 14 og havde taget familien med. Efterfølgende tog vi ned til vandet hvor Birks lillebrors kæreste (og min søde veninde) tog en masse billeder af os. Ovenover er nogle af dem og jeg synes de er blevet så fine. Hun har virkelig taget nogle gode billeder af os.

Læs også: Jeg sagde JA!
Læs også: 7 års dag og et bryllup

Efter vores “photoshoot” kørte vi ud til min mor og papfar hvor vi holdt middag om aftenen sammen med familie og svigerfamilie. Vi fik en masse lækkert mad og havde en virkelig god dag og aften. Der blev holdt en masse rørende og sjove taler og vi fik en masse skønne gaver og blomster. Vi havde bare den dejligste dag og nu glæder vi os endnu mere til om 4 år, hvor vi holder en kæmpe fest for familie og venner. Der kommer den til at stå på hvid brud (og uden en tyk mave), fin middag, musik, dans og hvad der ellers hører med. 

14 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLE MINE OUTFITS FRA 2017