KÆRLIGHED TIL NEW BALANCE

ALLE MINE OUTFITS FRA 2017

1Se flere billeder af outfittet HER

2Se flere billeder af outfittet HER

3Se flere billeder af outfittet HER

4Se flere billeder af outfittet HER

5Se flere billeder af outfittet HER

6Se flere billeder af outfittet HER

7Se flere billeder af outfittet HER

8Se flere billeder af outfittet HER

9Se flere billeder af outfittet HER

10Se flere billeder af outfittet HER

11Se flere billeder af outfittet HER

12Se flere billeder af outfittet HER

13Se flere billeder af outfittet HER

14Se flere billeder af outfittet HER

15Se flere billeder af outfittet HER

16Se flere billeder af outfittet HER

17Se flere billeder af outfittet HER

Første indlæg som en gift kvinde ;–) Birk og jeg blev gift i mandags og vi havde den skønneste dag med familien – jeg tænker at smide et indlæg på bloggen i morgen om dagen og med nogle billeder, vi fik nemlig taget de fineste billeder – vi var så heldige med vejret! Men idag, handler det om outfits.

Jeg har samlet alle mine outfit billeder fra 2017 i ét indlæg, for der har ikke været mange af dem – 17 stk er det blevet til i løbet af året. Året har budt på mange udfordringer heriblandt fertilitetsbehandling og graviditet som har resulteret i intet overskud – derfor er det minimalt med outfits. Jeg håber jeg kan blive bedre til det i det kommende år. Har I en favorit i blandt de ovenstående?

8 kommentarer

 • Mine favoritter er der hvor maven er i spil 🙂 – og det er så hyggeligt at dens udvikling.
  Du ser simpelthen så dejlig ud 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TILLYKKE!! Det er så stort, og hvor fantastisk I havde en skøn dag 😀
  Og virkelig en masse skønne outfits, og ikke mindst udviklingen af dem med den skønneste lille bule 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Skønne outfits Stine og endnu engang tillykke med i mandags. ❤️
  Jeg glæder mig til at se billederne derfra 😉
  Kram!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tusind tak Lise <3
   Jeg glæder mig til at vise billeder 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mit yndlings outfit er den stribede sort hvide skjorte kjole med sorte bukser og sko. Du ser fantastisk ud 😊❤ men det gør du nu også som gravid. Efter min mening skal man aldrig undskylde det vi ikke når på vores blogs. Vi er trods alt kun mennesker. Jeg håber at du har det godt og ønsker dig og din familie en glædelig jul ❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tusind tak for det Lise 🙂 <3

   Glædelig jul til dig og dine <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KÆRLIGHED TIL NEW BALANCE