7 ÅRS DAG OG ET BRYLLUP

KÆRLIGHED TIL NEW BALANCE

1Reklame / skoene er modtaget i gave fra footway.dk
2

3

4

5Jeg har en ret stor kærlighed til New Balance sneakers og jeg har nu fået et nyt par til samlingen som nu består af fire par. Jeg synes nemlig at de laver de fineste sneakers og de kan fås i et hav af modeller og farver, så der er altså noget til enhver smag. Hos Footway har de rigtig mange New Balance sneakers blandt andet disse sorte som jeg har modtaget.  

Jeg har ofte manglet et par sorte sneakers uden for meget spræl som passer til alle outfits og det synes jeg disse gør. Sort, grå, sølv og hvid passer vidst til det meste. Jeg glæder mig til at tage skoene i brug når vejret ikke længere indeholder sne og slud. Man går super godt i skoene og de er behagelige at have på, så de kommer helt sikkert også til at blive brugt flittigt når barnevognen skal luftes til foråret. Hvad synes I om mine nye NB sneakers? 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 ÅRS DAG OG ET BRYLLUP