PODCASTS DU SKAL HØRE #6

7 ÅRS DAG OG ET BRYLLUP

bsSom titlen så fint siger så har Birk og jeg 7 års dag på mandag og nåh ja, så skal vi altså også giftes på mandag. Hvis I ikke har læst om det, så kan I læse om det lige HER. Jeg er så spændt på dagen – og selvom det ikke bliver det store bryllup med en kæmpe fest, gourmetmiddag og fine kjoler, så er jeg sikker på at dagen bliver helt perfekt. Det bliver trods alt vores bryllupsdag, selvom vi først holder den “rigtige fest” om 4 år. 

Læs også: 65 : KÆRLIGHED
Læs også: #BIRKOGSTINE

På mandag bliver det “bare en vielse på rådhuset og sammen med den tætteste familie. Bagefter skal vi have taget nogle bryllupsbilleder (så hjælp lige med at bed om godt vejr!) Senere skal vi alle sammen ud til min mor og papfar og spise. Forretten laver min søster, hovedretten har vi bestilt udefra og desserten laver jeg selv. Vi er så småt ved at være klar – tøjet er der styr på og jeg fik lavet bordkort og lidt pynt igår. I weekenden skal der foldes servietter og bordet dækkes og så er vi ellers ved at være klar (tror jeg – helt klar bliver man nok aldrig til sådan en dag). I anledningen af de 7 år som kærester har jeg forresten lige smidt 7 facts om mig og Birk:

1. Vi mødtes helt tilfældigt… på et diskotek en lørdag nat i 2010. Jeg besøgte en veninde og efter en biograftur besluttede vi spontant at tage i byen. Heldigt, for der mødte jeg Birk. 

2. Vi har boet sammen i ca. 6,5 år – i tre forskellige lejligheder – i to forskellige byer. 

3. Vi har sparet op til en Barcelona tur i flere år efterhånden – penge fra flaskepant, når vi har haft småpenge til at ligge og når vi har fået penge i gaver – der er bare altid liiiige et eller andet der kommer i vejen, så vi har ikke været afsted endnu på trods af at vi faktisk har sparet en rigtig pæn sum penge sammen til det. Jeg tænker at vi venter et par år og så tager afsted alle tre, Birk, mig selv og lillefisen.  

4. Vi er gode til at drømme og har store planer med fremtiden ;–) Hus, firma, børn, dyr, rejser osv. Det er vel godt at have en masse drømme, ikke? 

5. Vi elsker at se Game of Thrones og er kæmpe fans. Team Daenerys Targaryen & Jon Snow! Vi har aftalt at købe alle bøgerne og begynde at læse dem. Spændt på om de er lige så gode som serien – men, mon ikke!

6. Vi er møghamrende stædige begge to, så lad os håbe at vores baby ikke arver den egenskab! Sikke nogle vilde diskusioner vi så kunne få, haha.

7. Vi er et godt makkerpar og jeg ser frem til et helt liv med Birk ved min side. 

14 kommentarer

 • Ahh, hvor er det bare sødt!!! Stort tillykke søde. Jeg håber I får den bedste dag i dag! <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nurh hvor sødt og tillykke med dagen på mandag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Endnu engang stort tillykke… jeg skal nok krydse fingre for strålende vejr på mandag 🙂
  KH

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tillykke til jer – både med 7 år og bryllup. Krydser fingre for at vejret arter sig <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej det havde jeg slet ikke fået med 😍 Hvor bliver det en fantastisk dag for jer – ønsker jer den aller bedste dag nogensinde 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Ej hvor fint og et KÆMPE TILLYKKE med på mandag 🙂 Synes at det lyder som den helt perfekte dag og jeg krydser mine fingre for vejret 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Regitze

  Åhhhh tillykke!!!!
  Hvor er det spændende og vildt alt det der sker for jer lige nu! Tillykke til jer <3
  Jeg har dog en mindre rettelse til fact nr. 1:
  Det var ikke heeeelt tilfældigt i mødtes 🙂
  Vi tog ind og skulle møde en venne gruppe i byen og der var Birk med. Jeg har nu siden anset mig selv som en slags Kirsten Giftekniv, da jeg husker at jeg introducerede jer 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tusind tak søde Gitze! <3

   Haha, åh ja hukommelsen er ikke hvad den har været 😛 Men, planen var i første omgang kun en biotur, ikke sandt?
   Jeg er glad for du introducerede os i hvert fald 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PODCASTS DU SKAL HØRE #6