PODCASTS DU SKAL HØRE #5

6 NEMME OG LÆKRE EFTERÅRSSUPPER

Jeg elsker suppe og særligt her i efteråret. Birk er ikke den store suppeelsker, så det er desværre ikke så ofte vi får det. Det hænder dog at jeg laver suppe til mig selv og han spiser da også med når det bliver serveret ;–) Jeg har kigget mine gamle opskrifter igennem og faldt over disse seks supper som jeg tidligere har lavet og delt på bloggen. De kan vidst godt tåle at blive delt igen. 

Grøntsagssuppeopskrift-efteraarssuppe2Denne suppe er en rigtig “efterårssuppe”, som er fyldt med efterårsgrønssager. Suppen indeholder blandt andet knoldselleri, gulerødder og kartofler. Find opskriften HER.

Muslingesuppe2Dette er ikke den typiske efterårssuppe, men jeg tager den med alligevel da den er lækker! En skøn muslingesuppe med hvidvin, dild og persille. Find opskriften HER.

Hokkaidosuppe3En perfekt suppe til Halloween og de kolde efterårsaftener. Denne hokkaidosuppe er super nem at lave og den smager hamrende godt. Den er cremet og smager endnu bedre når den toppes med friske efterårsæbler og græskarkerner. Find opskriften HER.

Tomatsuppe4Denne suppe er også en lækker efterårssuppe. Den er blandt andet lavet på cherrytomater, almindelige tomater og bladselleri. En rigtig skøn tomatsuppe. I kan finde opskriften HER.

Kartoffel/porresuppe5Dette er en helt klassisk kartoffel-porre suppe. Suppen er nem at lave og så smager den fantastisk. Smager endnu bedre når den toppes med stegt bacon. Find opskriften HER.

Karrysuppe6Den sidste efterårssuppe er denne karrysuppe, som er én af mine favoritsupper. Den smager helt fantastisk og så er den ligesom de andre nem at lave. I finder opskriften HER.

Hvis I har nogle gode opskrifter på andre supper modtages de med kyshånd. Det er altid spændende at prøve kræfter med nye opskrifter og smage på nye retter!

6 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PODCASTS DU SKAL HØRE #5