OLIE TIL EN VOKSENDE MAVE

OPSKRIFT / KYLLING MED GRØNTSAGER I FLØDE

dsc_0007Den anden dag lavede jeg denne ret for anden gang. Det er en lækker ret der er nem at lave. Jeg har fået “idéen” fra min far som har lavet retten til os nogle gange og I skal ikke snydes for en opskrift!

Du skal bruge til fire personer:
– 4 store kyllingfileter
– 1 pakke bacon
– 1 pakke champignoner

– 1 stor porre
– 1 glas perleløg
– 1/2 liter fløde
– Revet mozarellaost
– 2 grønsagsbouillontern
– Salt og peber

dsc_0022Sådan gør du:
– Steg baconternene på panden – skal ikke steges for sprødt (og gem panden + fedt)
– Imens baconen steges vaskes porrer og champignoner og det skæres i skiver.
– Krydder kyllingfileterne med salt og peber og steg dem et par minutter på hver side i baconfedtet.
– Fløden hældes i en stor gryde og boulliontern opløses deri ved svag varme. Tilsæt bacon og champignoner i fløden og smag til med salt og peber. Lad det stå og småsimre i 10 minutter så det kan få smag.
– Kyllingfileterne ligges i et ildfast fad sammen med porrer, perleløg og revet ost.
– Det hele dækkes med flødemassen og sættes i ovnen i 35 minutter på 180 grader.
– Jeg serverede retten med kogte kartofler og en simpel salat bestående af spidskål og æbler. Bon appetit!   

dsc_0024Læs også: Opskrift / Kartoffelsalat

   

12 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OLIE TIL EN VOKSENDE MAVE