STRIK, STRIK, STRIK

OLIE TIL EN VOKSENDE MAVE

1
2Indlægget indeholder reklamelinks – reklamelinks er markeret med *

Min gravide mave er begyndt at vokse ret hurtigt – jeg er over halvvejs i graviditeten og det ses nu tydeligt. Jeg elsker min tykke mave og vil gerne passe godt på den, så den forbliver pæn og uden strækmærker. Det siges jo at strækmærker er arveligt – og heldigvis har min mor og søster ikke været plaget af strækmærker i deres graviditeter – jeg håber jeg er lige så heldig. For at “forebygge” smører jeg dog min mave (og bryster – for ja, de vokser dælme også) ind hver aften. Jeg bruger “Super Moisturising Body Oil” fra Balance Me til formålet. Olien indeholder 200 ml. og den kan købes HER* til 305 kroner (produktet er modtaget til test af billigvoks.dk).

Olien indeholder 100% naturlige ingredienser blandt andet pomerans-, kokos-, jojoba- og hybenolie og er fri for parfume, sulfater, silikone, farvestoffer og parabener. Olien plejer og fugter huden samtidig med at den skulle kunne forebygge strækmærker. Om den kan forebygge strækmærker ved jeg ikke endnu, da jeg jo som sagt kun er lidt over halvvejs i graviditeten og min mave derfor kommer til at vokse meget mere. Jeg har dog (7-9-13) ingen strækmærker fået endnu og jeg bruger olien hver dag.

Jeg synes olien er drøj i brug og så er den nem at arbejde med. Den masseres godt ind i huden og efterlader derefter huden blød og “ikke-klistret” som jeg ofte synes en olie kan gøre. Derudover har den en skøn duft som ikke er for kvalm. Jeg elsker produktet og kommer til at bruge det gennem resten af graviditeten. 

   

8 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

STRIK, STRIK, STRIK