EFTERÅRSSTRIK TIL UNDER 350 KRONER

PODCASTS DU SKAL HØRE #3

Så blev det atter tid til at anbefale nogle skønne podcasts her på bloggen. Jeg lytter til podcast hver eneste dag og jeg elsker det. Synes det er en skøn måde at koble af på, hvad enten det er de sjove eller de mere uhyggelige podcasts af slagsen. Denne gang vil jeg tale om “Dårligdommerne”, “Equinox 1985” og “Fries Before Guys”.

podcast
Læs også: Podcasts du skal høre #1

1. DÅRLIGDOMMERNE
Denne podcast fik jeg anbefalet af en læser og jeg har nu lyttet til mange af afsnittene. Dårligdommerne består af de tre gutter Troels, Jacob og Christopher aka. Sideburns og deres podcast går i al sin enkelhed ud på at anmelde/tale om ufattelig dårlige, danske film – og dem er der altså virkelig mange af! Der er derfor også rigtig mange afsnit – jeg har lyttet til alle de afsnit der omhandler film jeg selv har set. Det er simpelthen så sjovt, så hvis du har brug for et billigt grin så kan jeg klart anbefale denne podcast.  

2. EQUINOX 1985
Det er efterhånden ved at være rigtig længe siden jeg lyttede til denne vilde podcast. Den var helt vildt god og ekstrem spændende – især jo længere man kom ind i historien. Equinox 1985 handler kort fortalt om en studentervogn der forsvinder sporløst med 22 elever i 1985. Tea Lindeburg der er fortæller i podcasten forsøger at finde ud af hvad der er sket – og det er seriøst spændende! Lyt, lyt, lyt! 

3. FRIES BEFORE GUYS
Jeg havde længe hørt folk tale om denne podcast, men aldrig fået taget mig sammen til at lytte til den – det har jeg nu. Jeg har stort set allerede hørt alle afsnittene i serien og jeg er kæmpe fan. Det er en samtalepodcast hvor de to veninder Nanna og Josephine taler om forskellige emner i hver episode. For at nævne nogle af de ting de taler om; feminisme, sex, tabuer, angst, død og meget mere. De er ærlige og det er simpelthen så sejt at de tør være så åbne og ærlige. Kæmpe respekt til dem.    

Læs også: Podcasts du skal høre #2

Lytter I til nogle af disse? Og har I eventuelt nogle anbefalinger? Jeg er lige nu i gang med “Fup i Farvandet”, men søger inspiration til noget der er fyldt med spænding og krimi – og som er på dansk. 

8 kommentarer

 • Freja Hvid Olesen

  Uuhh har lige hørt quinox, den var virkelig spændende og lidt uhyggeligt.
  Jeg leder også selv efter flere spændende krimi podcasts, synes dog det er svært, men skal nok sige til hvis jeg finder nogle 😉
  Men prøv at høre “noget om Emma” det er fiktion, men lavet som dokumentar og den er virkelig ærlig, og en rigtig fin kærligheds historie. Den tager ikke lang tid, så det er til at overkomme 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Jeg har lige hørt “Man kan aldrig vide” – den skal du høre! Vildt spændende 🙂

   Tak for tip, den vil jeg prøve og høre!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Freja Hvid Olesen

   Ja den har jeg også lige kigget på 😉Den må jeg igang med så. Jeg er lige startet på dobbelt mordet 😅

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Fedt 😄
   Uh den er også rigtig god!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er slet ikke kendt indenfor Podcast, så her kan jeg desværre ikke komme med nogle anbefalinger 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej hvor spændende, måske man skal gøre mere i at hører Podcasts! 🙂

  God weekend 🙂
  http://blogbykathrine.bloggerspoint.dk/

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

EFTERÅRSSTRIK TIL UNDER 350 KRONER