SOLSTRÅLEHISTORIE - ENDELIG GRAVID

KØNSSCANNING / VI SKAL HAVE EN…

… PIGE! <3 Åh det er simpelthen så skønt og jeg er ovenud lykkelig. Det er fantastisk at vi nu ikke skal omtale HENDE som den længere og det hele er blevet lidt mere “ægte” nu. Jeg har haft svært ved at forholde mig til graviditeten, forstået på den måde at det ikke rigtig er gået op for mig at der vokser et lille menneske inde i min mave – sådan er det ikke længere, for nu ved jeg hvem der vokser derinde – nemlig verdens sødeste og dejligste lille pige. 

baby

Vi var til kønsscanning igår aftes og det var den mest ubeskrivelige oplevelse. Birk og jeg havde hevet nogle af de kommende bedsteforældre med og min storesøster aka. én af de kommende mostre. Vi startede aftenen ud med at spise på en café inden vi alle gik hen til scanningsklinikken. Hele min familie havde en fornemmelse af at vi ventede os en dreng – jeg selv havde en stærk fornemmelse af at det var en pige, så vi var allesammen helt vildt spændte

Vi kom ind i lokalet og Birk, bedsteforældrene + moster satte sig til rette i stolene, imens jeg lagde mig på briksen. Han begyndte at scanne min mave og den lille fis lå og sprællede på livet løs. Han gennemgik hele kroppen og talte fingre og tæer – alt var som det skulle være… og så skulle spændingen udløses – han var kommet til understellet. Først tænkte jeg “det ligner to kugler” – men hurtigt kunne jeg tydeligt se at det var det bestemt ikke, men det helt modsatte – “I SKAL HAVE EN PIGE” og så kunne jeg ikke holde tårene tilbage længere – var der vidst flere i lokalet der heller ikke kunne 😉 SÅ ja, vi skal have en pige til marts og vi glæder os bare helt vildt til at møde hende!

18 kommentarer

 • Tillykke! Hvor er det bare spændende og dejligt for jer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg er bare så glad på jeres vegne. I fortjener det bare så meget! Jeg glæder mig til at følge med i jeres lille mirakel ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tusind tak for din kommentar søde! ❤️ vi glæder os så meget 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ÅH, søde Stine jeg får kuldegysninger og smiler hvergang jeg ser og læser om din graviditet. Jeg synes det er så dejligt for jer <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Årh hvor søøødt 😀 STORT tillykke med jeres lille pige! Glæder mig så meget til at følge med <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • TILLYKKE igen!! Det er så fantastisk!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sort tillykke Stine 🙂 – Det bliver bare så spændende 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kæmpe tillykke! Hvor er det dejligt det lykkedes for jer, og endnu mere skønt at i venter en lille pige!

  Glæder mig til at følge med i for jer alle tre fremover! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tusind tak søde! <3 Glæder mig til at inddrage hende på bloggen til foråret! 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina KH

  Stort tillykke med jeres lille babypige;-)
  Hun er bare så cute.
  Jeg fik lavet tekrus med scanningsbilleder på, så fine.
  I må nye det.
  God idé at tage familien med til sådan en vigtig oplevelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Tusind tak for det! <3 Sikke en god idé med krus 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eeeejj… tillykke!! Det er bare fantastisk at være til scanning og se sin lille prinsesse!
  Det er lidt sjovt at man nogle gange kan fornemme hvilket køn man har i maven 😊 Og fedt at du nu føler at det er mere ægte!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Mange tak! <3 Ja, det var den bedste oplevelse.

   Hæhæ ja, det er altså lidt vildt. <3

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SOLSTRÅLEHISTORIE - ENDELIG GRAVID