BOGANMELDELSE / DØDENS GAB

IDÉFORLADT & INSTAGRAM

instaHvis ikke I havde opfattet det (med de meget få blogindlæg) så er jeg en smule idéiforladt i disse dage. Jeg ville rigtig gerne blogge hver dag, men idéerne (og lysten) er der bare ikke 100%. Jeg kan mærke at jeg slet ikke har det der behov for at blogge som jeg ellers normalt har og har ikke åbnet computerne i flere dage – faktisk meget rart.  Men nu når lysten ikke er der helt og idéerne få, så vil jeg altså hellere lade være med at blogge. Jeg gider ikke lave halvhjertede indlæg, bare for at lave indlæg. Det virker dumt i mine øjne. Sommeren er også over os og jeg er nok ikke ene om at blogge mindre på denne årstid. 

Med de få blogindlæg det bliver til, kan I også følge med på min Instagram hvor jeg ofte smider billeder op – I kan følge med lige HER. & så håber (og satser) jeg på at jeg snart vender stærkt tilbage på bloggen med masser af indlæg – og ikke kun de der 1-2 indlæg om ugen. I må have en skøn dag og tak fordi I følger med! <3 

8 kommentarer

 • Det skal der altid være plads til <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kender det godt – tror helt sikkert det er meget normalt og så er det kun godt, at du venter og får samlet noget inspiration 🙂
  Kram,

  http://nikkilund.dk

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ida

  Jeg kender så godt det med, at lysten bliver mindre. Min lyst er også dalet siden starten og instagram er en hurtigere måde, at “dele” på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Ja, det er lidt øv. Håber snart min “bloglyst” vender tilbage 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan har vi det vel alle sammen en gang imellem 🙂 Jeg syntes ofte at der mangler timer i døgnet, men fuldtids job og 2 børn.
  God sommer søde Stine – måske indlæg om sommer i Silkeborg??

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Lille My

   Jeg har ikke boet i Silkeborg i 7 måneder, så det bliver nok ikke aktuelt 😉

   God sommer 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BOGANMELDELSE / DØDENS GAB